嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
6 v! q( u" y2 J我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬7 t# j5 d6 J8 ^( T. t, u
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟: _1 f1 m1 [8 x5 \5 H3 [/ M# O9 D
唔知有冇人好似我咁?5 J- O) ]8 \$ e. s5 ~
4 X" n) Q, k- _
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
' c; r* }+ Y( Q: V; z8 p3 d3 ~自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......5 J. S7 T( b; o+ c; J
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬/ `. Y5 j2 ~9 S
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
9 g) @  w' g' }5 [9 G; v. }4 ?+ j唔知有冇人好似我咁?
8 {# o3 A2 C  o( ]- ]* o3 b+ c8 l, y6 A. ?6 D! F$ S
我多年前已經把自己代入女人角色
3 \- J: Z4 G5 }9 c7 g( h看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?0 _% e* w5 v* x, A1 L5 J0 t
% U% p5 w! V" I: W: w+ o; s$ @
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
- _9 C. @9 |1 X; c$ z% |2 l自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
" _( K7 {2 F  b, e+ q1 \+ m我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬7 \( o( V* G8 g2 [
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
' i! l, G- S7 F0 S; Y: U唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
% f* X2 K  Q) s又硬又軟,到底硬定軟?7 `$ K. |) ?9 d
  n$ |  [. n5 F2 _
% y2 R% J8 r1 H9 v& ]# o幻想自己是女時會硬" h4 u, y: e7 Q. D. _  x
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
$ m: j( p, x  u8 e) K- N' l3 a# B
- Q2 Q& Y0 A3 G9 ^! f- O幻想自己是女時會硬1 ^( k- g3 W4 k
但幻想不到自己是男角色整極都軟
& e0 [- D3 D) `! \1 N: o
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
1 l6 l( ?. R) W8 F5 j- @自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......8 g3 y) o  B4 u+ j: @$ c
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬/ n) s( V, b1 T+ t
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟0 F) W# b% @0 Y% N1 p; _1 ?7 }7 U
唔知有冇人好似我咁?
% b& S2 m6 V5 o" O2 w0 V. ^2 X
  u" ~3 C. @0 k6 j! q如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱( b0 d4 C* [9 d/ Y

7 Z: F1 X. [) z

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
0 ^) D, z6 z1 x* c" j# I.$ w: d) u3 Z; m0 q+ \5 d5 i
" c( J  f. n) k' W/ P4 Z8 \
(睇下冇壞)到高潮的方法
$ H5 r- F* Z  V; Q1 s: }. Bhttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html" K  [7 z! _/ l4 d
.+ Y, k& g. i$ Y' _! j. m
5 p% Y/ B6 ^- m( x6 v2 M
+ c4 l5 r* i" d! I% P3 U
7 R+ ~) b0 z! e8 ?6 m  F# G3 x/ j
5 n& R9 o$ ]. H6 S- o; H% U
' v! G0 J- d( ]

4 G% {: B3 p( t- t, f% r
& O/ F/ m: t) X0 K
8 H; M9 W1 W( j# C6 a8 s8 _$ I9 Y! |7 ?1 K
; T' v' h+ c8 A1 \4 S. ?) i% a
3 I( P- F2 @( u. Y
.6 W- N/ s+ ?; ^- l; z" W: O2 t: d
3 W* [! Y( M2 f( S

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
4 B: Y! L: H' T& b6 f不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
# k6 z9 q5 R( c但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
9 R/ A) {1 i' x2 T: [我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
6 ~4 T" N7 D  u5 g9 C3 d  L看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
5 U/ F4 ]: g5 x; Q/ T: M切左佢鑽個窿就無煩惱7 s  H+ Y. R" x' e9 L) K

4 M) B2 D8 @) e( D8 t; x; D* _
3 [3 R5 Y! m# H4 Q* v3 c4 g... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。  I4 f+ a) F5 Y" }: K0 k

: s( M6 A% ^  m
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
: R- r' r  T1 n$ v& n' L; C5 ^2 C" p) B/ M, f
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色1 F1 ^: F* r; `3 R* k/ y
會幻想果度的感覺. P/ M# L/ \7 T1 I4 f9 F+ L
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
* N/ o( l8 ~4 \; I3 s% P真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快