嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   0 J) D4 {) N6 N+ K/ c8 p. W  m3 w
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
( H- O4 C" ^0 ~3 m穿上身影下相9 v( A, x7 k  j' C+ J2 z' ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
- d5 `5 @7 e- i7 O+ P要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
" c$ ]9 z5 b: |' W( L  p! s
, t* h$ }, \6 ]7 y我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
9 H9 a) }! r, {目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。$ x! h9 t$ ^4 T4 \5 m) _  H
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
3 x) J, Z3 [$ G顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   * k! ?) f9 h" d5 j9 v0 F% z
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。1 m, Z2 ?# I) g% `- s
想睇埋近頸的一部分。
& P. H! b6 M" X; C1 T& o
係C杯淘寶買連運費約HK$300 1 p+ b. l3 W5 q! M+ E' `+ F

加上透視喱士自然D6 Y3 R/ a3 b& }! T. q

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   8 \" w8 _6 l6 v
加上透視喱士自然D& ^9 a2 f4 G4 U8 m8 v
. m5 R- ^6 R3 E# p6 L
幾錢
; ]9 ?/ H: a9 {' @1 u, L3 ~% U好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
) Z. w8 Q* {- X# O4 i1 H4 P1 F+ u9 V, ?
係C杯淘寶買連運費約HK$300 # f( L% J; x; W
8 t5 r: |3 g3 x' E: X6 t% N4 `- |( c- ~

8 P: l' ]. m$ s, N. G$ z8 \300蚊咁平?
# f. `, D$ ^: M) c+ X$ J: R- s
# U6 n7 H$ |- m/ H似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
" L% q5 b( X3 p. Fwow! 樓主所買的是穿戴式義乳% u5 Z6 f: R# J! R1 m5 c+ J7 X) y6 X
顏色很接近皮膚呀!
' _) y/ T( n# d1 ]* I有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色4 r! {9 d+ t: d  e: ~  K

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   . F/ X+ I* W+ Q  V8 v+ r! B

! e* Y7 q8 E; W1 i係C杯淘寶買連運費約HK$300 4 I* F; b' v. J% a4 Q1 l5 O2 d
; Q. M! e7 `& j; v# R價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。  ]% k. z  ?# g5 F4 R6 [; p) ?1 q6 M9 p) k
! |' a6 ]5 I" Q+ t7 V% N. ?

' k/ U, T8 A+ O! K* b, V[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
; g" h$ d2 ^0 n. |# W+ a' q3 y
4 w0 m5 P1 Z9 r8 A有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
, @& K( L; n& V* t306181
: |+ o: S  K4 M9 p6 f! P  F9 [1 I, E3 C+ B0 R
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色/ ~6 L" j  H- B+ D0 b+ d
* i& P1 u( c9 e% l6 B9 W
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
8 V( G( O5 o, U9 r% R4 D( z8 u) y' G$ T2 {! q
/ ?- w& s; e8 g, `& Q" ^9 p  ]
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色3 ?% Q4 e* P' |: Y9 |) w9 T0 ^

& _3 v6 T3 _7 J2 l我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
& X3 z9 w- m: u4 i1 U0 C8 y) ~
: m; W0 R  ?) K4 d+ J% e我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!- D8 X  d$ z* U* _

好靚,唔知重唔重呢