嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
6 |8 P6 n4 _9 ^& H0 g! ^4 \9 M' n4 q要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
% S' f- i3 u, H4 M8 |穿上身影下相, {' h" @2 n8 u# F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
" p$ L- y6 `$ w" g( ^$ t0 v要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
* `% K3 Q1 E$ d6 n% s' v/ X$ _
& J8 j  M, S2 r( @, R5 L我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
3 S( Z7 }5 ~1 k. s- c4 N" C目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。: ]- A5 D4 Y. J/ M( M) f
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
6 z  G8 o" @5 m顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
  g4 p- `/ J; g, _好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
/ A% i8 Z" }; u! a6 s想睇埋近頸的一部分。
0 R3 \; _* L* B" B係C杯淘寶買連運費約HK$300 3 ]: k" I  B$ v) O& R

加上透視喱士自然D
8 J. H( ~; l. d4 ]- ~: k

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
; V5 y3 [+ e  a加上透視喱士自然D! S& y0 z1 U' k8 M/ X" r* ^
1 i* _, T  N% p2 c9 d& ~  ?
幾錢
1 A/ u2 W; W  r% ^, Z; {好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
7 o. v. S3 R' c2 z% d
! ~- j% h/ ]1 @係C杯淘寶買連運費約HK$300
& [/ ~6 _* Y, v4 `$ _0 L: q9 G( d306179
8 l% g+ N1 Z. ~0 z: ]4 e8 }

: }0 l) h  `/ A1 Y. V
5 Q4 ~! n# ?3 _/ N300蚊咁平?
- R4 B4 o- Q! N( S1 M, Q5 _# `! Q7 Z
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   $ P2 \$ L8 i2 R- Y
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳: ~: v! \8 N4 A" v1 f9 N  ]" i- K
顏色很接近皮膚呀!
, N$ `" W! U% M
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色" k( J- w% n/ W5 d* m, G

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
9 T% v- R( R0 w/ E5 m1 ]% q9 f- u; q8 ?2 j" s/ K* t
係C杯淘寶買連運費約HK$300 - x. j" s) M1 e) P& f7 k
7 E4 z) u! ~/ Y- m% y9 l# z
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
. w1 o. Q) M: H9 V) a5 y- @

7 O" V8 [5 T  H4 {% t4 v
1 D8 V2 |* q& o' ?[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
3 ]+ M% H' L; C3 W( g2 C
4 A* s1 r% M" M1 c5 {有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色) }& D6 u$ J6 V+ n3 g% s
3 V& K% B3 O0 V: ~& i
" T" V+ P- O0 v* G我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
  I- ]' A5 w$ {; T" _* G8 N) [6 B+ p4 V. ]* ?
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   ! ]& c/ D: p4 l; r% b% C

* f, Z0 o/ G2 `# ~+ U+ b( E: |/ T. s0 F
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
4 s# k0 |7 _# ~
& Q6 P5 W2 `5 {" o  P我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
9 M& C9 F- m- s1 A6 w

: a) A5 T6 T0 v6 y3 V& ^  w5 i我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!8 K. X( n  U: L, \2 [' H  N: H% P  ?

好靚,唔知重唔重呢