嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
4 Y* t. p6 k: D, _; M8 \0 {8 v要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
$ k6 y; J* x8 \, I$ K穿上身影下相
' w- m  ]& P: p4 J7 M. g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   % N' s9 W& ?, H( ]
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
3 W! M0 \) c( d0 b" k

$ p$ e) q: Z& K% e1 K% ^7 g8 ~我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!+ h2 I% Z# W/ r5 h
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。5 R" N, o( ~8 d+ D4 k, V/ o) K
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳/ z% i- [* d  Y% f& o; ?
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   , }' U/ S7 |6 E- q1 F$ ~7 n# C2 y' `
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
  R$ Z, U( N- g# H! w7 }想睇埋近頸的一部分。
" V  M* B4 l6 S4 z係C杯淘寶買連運費約HK$300
3 C, ]: ?5 I; o# J

加上透視喱士自然D
" L2 O: ?9 D8 y$ w. `1 z( w

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
& q+ q" U8 D) |6 {1 c% e& u加上透視喱士自然D
( @7 A# X2 n, c6 v9 B$ a306180
" h- Q  L# N1 u& a8 z( ~/ N幾錢
& m/ C* h. V0 Z好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
# s- P& t( ^7 b( P; E% E1 u" Y8 O5 O6 [5 C$ m0 q
係C杯淘寶買連運費約HK$300 4 v* A' }, M  a- S; @
0 A- z3 V, @0 x% c) d, ]
9 B; u) H! e5 O: T! Z

8 W, G$ i) W* r2 ~# p5 `* P300蚊咁平?
5 X0 s. U0 a9 T3 [- v: _7 M2 v$ r  i
! F5 c4 a3 s1 b* N3 [$ l4 Y& d  n似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   $ D8 d, Z) ]$ K$ d. ?! j% [
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳. p2 Q3 _' x' s, p
顏色很接近皮膚呀!
7 N" ^7 I8 s% G% H, O
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
/ ^8 ~7 ]; A* h: C

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   3 A  a5 }6 a% b+ j

$ b1 x8 M% F/ H7 p, g' F係C杯淘寶買連運費約HK$300 0 y. D7 A/ L6 C- e6 C
; ^2 e+ E2 ^+ \$ c
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。1 r# |+ D! x" P5 s( x4 p3 ]

; z, s5 g. p( C% d" U# y
2 b: ^- \- J5 W, W- j; ^# p8 w[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
+ m  F- v% m3 O) `# f% {; k3 D7 D
2 @+ s2 l8 H+ B5 l0 L5 f8 Z有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
& w+ U; G3 q" |9 h, \) S$ B+ ^306181
+ E! I+ i: \( S- M& \
" w% W' ?; ~# a0 P6 n4 T我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色: v+ G& _% h$ E- {! @0 ~

' y  w  z& ?% b- m我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   - a7 f; g; [+ C4 S* T4 y6 f: m) i6 C5 T

$ ~" o( V7 M  Q0 C; B, e$ G, L7 a
4 L2 _' d: E& A我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色  o: Y; R. w6 Z' Y
3 r' l3 D, S8 R% a. o! S0 e1 d
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
# o( |& I0 s; M; F! V% Z2 E  r
( G+ ^8 d/ z" ~我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
' h! k4 i. c/ g1 K

好靚,唔知重唔重呢