嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
4 B" B" X1 u+ O6 w. J要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
. k/ W% Z; c; x+ e5 \* F/ f9 h穿上身影下相
5 ~! ~% S3 g7 H3 J& ?: _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   6 D8 O% j* i" E+ E( S6 \$ q9 A+ T5 `4 d
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
( O+ `, ?& X9 n$ _- a! y

8 J" @% e0 \7 Y& v6 G我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
* N8 J! b7 r1 l6 }2 R. V& y目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。/ G6 w1 N2 |& [: J# L
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
* N. F4 H$ S" X% P, n7 @, x顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   , z+ h. O& S) A- }' W
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
6 w# N- s  w1 I8 C  C! a+ ^想睇埋近頸的一部分。
/ F" Z! x0 M4 m0 j
係C杯淘寶買連運費約HK$300 * [5 f: w8 s! A$ F/ l: u

加上透視喱士自然D, r4 h+ L! C. v  D) P

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   5 k/ h7 s* T7 @8 h1 e4 a
加上透視喱士自然D# }" L, I- B2 ?* }9 i
+ v) C2 Y# E+ ?" b! z1 Y
幾錢
- |0 n1 f7 |8 d% Y7 j5 ~$ m好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   5 F' x4 M1 D" a4 v3 c0 ~" A

1 K# T8 H1 M4 c' d$ o/ r, r: f係C杯淘寶買連運費約HK$300
% x9 X1 K# h% [) L/ |" h306179
' U5 n* N9 l" C! w

7 y. R" j, r0 r" C' y& W$ ~, D5 W
$ J+ U. P/ E2 d  O8 I300蚊咁平?
4 r; }, ]/ _9 z8 y* i' c9 Q* Q+ M5 |) J- c# V6 O
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
5 @" t3 q% e% k  x+ R9 S4 Qwow! 樓主所買的是穿戴式義乳
# @. D' o5 ~- x顏色很接近皮膚呀!
: m1 e) t9 P: D$ C$ ~/ [6 W有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
" d8 e# |5 U: j2 {8 E! P9 f9 p8 N

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   + Q* A: w) i; n$ k7 I7 l! r

- n( T: c; Y' {係C杯淘寶買連運費約HK$300 ! p" `6 Z3 t0 J' `
! z6 a+ D, C6 D+ _/ M1 z1 K8 D
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。6 j$ T: ^8 Y7 R) A8 Q; A# A0 ~, A

. ]+ P% z* J/ I; _; S
) O' k" m* G8 Q' O4 a8 G+ h[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
9 R  ~" g1 C& l
6 q# D+ D- U+ R* n9 I( _4 m( A有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
' P2 t1 r" w* W! p$ g7 A" M# U306181
- R4 ?; u* m3 W  M  ?  v" `
1 v. X5 {' Q3 D: \
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
/ {+ S* Y- R% [- E! b7 u4 D$ \) `- J: ]6 q; v6 K( }4 s
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
  U  b3 X. G0 K! `3 M# L/ E  Y5 B4 E9 J$ n
4 m; {* D" N7 w( ~
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
( k5 _/ U9 Z; D1 o2 L8 o4 L
+ u5 X3 {% Q! I' W; s$ D8 {6 |( s我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
- F1 E3 l5 ]5 ^2 B8 U6 V0 X$ |5 V4 G& `$ E8 z' s" T! r
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
9 I6 m: D5 k  n8 V6 @

好靚,唔知重唔重呢