嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   " X  r( o, O" J6 t* `: I& `
& ?, ?: _8 c4 ]' X3 O
穿上身影下相
" u% b0 }: C4 |" I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   ! [$ k# O4 F0 q8 B; t- U
# v2 Y: F! r! b+ o- H- A
7 P4 {1 M$ L1 ~, U) F3 |2 x
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!5 K0 d, d3 j+ i) j, j/ j
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
8 y# k% S4 M5 o0 o7 w想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳3 I3 d/ `4 B( C# i- ?
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   " h7 j8 E9 \' u) X6 \2 T
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
1 z7 q- V* N; O/ u$ h, g想睇埋近頸的一部分。
/ Z) @" P7 y2 x+ P- O" B係C杯淘寶買連運費約HK$300
/ r, B( v9 V8 T$ Y5 P: C

加上透視喱士自然D$ [, F) h. {9 C8 W

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
/ ?8 t  A$ \, P* z  A0 r加上透視喱士自然D
8 X6 q! Y/ Z3 d306180
6 Q6 h# e* }/ p, X幾錢
# V. ^$ Q# U) T8 J8 s好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
) ]2 c! K' i" R  R: Q6 S% v
* M& C9 h  N; d+ d: j! v/ ]4 o係C杯淘寶買連運費約HK$300
5 `: {8 t2 T! @, g306179
) q0 Z5 l# K! ]" A5 X& g6 s0 n' @3 l+ D0 |) c, x

4 B! X& T% l( d9 e5 h0 L3 K5 m3 ^' y300蚊咁平?: [" E1 ~) A4 o3 O5 U

$ {' ^- q. K8 |& ]+ r8 V1 [0 v似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   * ^3 R2 G3 f9 M( r  D( g9 T
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳' e2 X4 M$ @1 N" ^' O! A$ H
顏色很接近皮膚呀!
  K8 C/ g0 o/ \4 W& K: [: b+ m+ R有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色  `7 I% N4 V% P6 E( c

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   1 F7 M, |1 R& z. J. O  K' ~4 c
0 R6 a+ h3 }" m0 G% ?
係C杯淘寶買連運費約HK$300
4 |: d2 g+ o, A2 j4 j8 C$ _1 `$ d1 [306179
1 n" y2 l* R6 V& d+ W7 P價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
! r4 f1 E# A; q2 T7 {

6 p! Y1 g3 k# i4 u
7 j; ^. }; O! g8 P[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   0 b- `+ q5 u4 o! w% W
7 O$ r, j: q5 x$ d, i. U- I0 ^
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色0 ?; f% v$ o  w4 d7 i
  V9 G$ Q0 ?% J( ]  r4 ]
8 H- o+ v) E& |8 S% J; ]' ?9 R
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色5 v8 m5 A( {3 l% d: B

3 F: f  ~3 q5 T4 A- C! d) y我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
1 u# \5 _5 c6 p0 \$ n& j% u) V- h
' t* ?2 ~5 o% g8 x/ T& b1 u1 p; W0 F  n
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色% d  N( Z, D  w. H

9 I, X+ {" o+ ^我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
: J2 M9 N& S6 O# \/ n4 y
  `4 M& B/ B' _我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
3 d1 ^, {. d7 O1 D

好靚,唔知重唔重呢