嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
0 S7 B* z0 V2 t5 [要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
; h( y' _; V- H+ z: X穿上身影下相
+ F9 O8 n  \: ?" [! u# N- z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   . @: z7 z2 u4 v, g+ z
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
' A% f3 ~1 d# r6 ?0 K

0 ?8 ?- C! A' i我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
/ U6 ]3 w& C0 i  ]9 i& ^6 A! A目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
. _- ^) ?* j' {! E想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳8 T; Q, p' M* l9 R6 `+ o7 [
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表     z4 A& }" i( a# v" c
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
2 J. V% H7 y0 n" @8 Q3 ^1 ]  r想睇埋近頸的一部分。
6 W. e5 e, i3 `  k+ k/ S
係C杯淘寶買連運費約HK$300
  J' i; Q9 q1 C7 X, s; j$ f

加上透視喱士自然D
3 R+ N! q9 T* \6 N3 Z2 w, ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
8 r* M* y. G7 `* D加上透視喱士自然D% v6 {6 P" [) [& a* p3 |
7 P5 k0 F  F! @: w  ^  [
幾錢* _# y( h) \; Z$ k8 @$ ]& R
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
/ r4 _9 }6 p# ?8 b; I
5 t+ ~% e; l/ Q, L: S. u3 K係C杯淘寶買連運費約HK$300
# o, X- _: q8 T* S7 U306179
3 Y  ~5 T* m5 k- {7 ^4 Z) b7 a) a
$ o8 @, Y7 _4 l& [* B6 }* V
$ B7 U$ n, G+ r* S1 g9 q0 C300蚊咁平?4 o  E8 ?/ D$ n

U% R4 C7 i  u似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   : a+ l! L4 u) F) R* {# {" R
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳: M; R& q7 ?" {, U6 q
顏色很接近皮膚呀!
5 b. q8 l7 D1 N9 ?
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
& P! p' a2 ]" [3 x9 T3 i+ T+ P

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   8 U" |% K7 J3 q% v1 |

1 e" h) L9 L% l% D係C杯淘寶買連運費約HK$300 6 r& [) ^/ J9 {2 t! `
' ?$ @9 u& ~) X3 V2 ?5 J價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
. Z) S7 V; P* W

' F/ l! |$ x# y; W( [- \# ~* l2 p" o5 D! B- H

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   & [; S# b: w2 s4 @) t( e: I; `' i8 Q

; L8 a: n& Y& u/ b( |2 a. V: O有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
0 N) c. P0 i% U7 F306181
& t: O0 T, m2 G8 g) {  [! K, r
" e+ k5 S2 h" j% m4 W7 ?
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
% v' O/ Y: Q5 w9 L: ^2 R
4 z9 f8 g( s& x. c! A. w我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
/ d4 Y( d- y% F) \) y+ `
! _# [' j7 w8 U- G, @) M4 r! U
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
/ e. k, Q% Y6 |. {1 O$ T& v( y1 t+ v1 R& e* G+ H
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
$ S  e4 x0 a2 \* }8 k5 S! D

* U* B6 j, X/ ?' y" [2 M7 F) Z6 Y我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!3 Z1 Q( @0 A! |$ u

好靚,唔知重唔重呢