嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   : Y/ g& A7 S# f- `! u
7 }+ K9 ~1 n& D% W4 `" v- y* q( d% C穿上身影下相+ g  R6 {$ ^0 [& |0 X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   " a7 [2 |: Q0 ^5 v0 F/ n$ n
2 y& r# T) Y7 u; i0 I% [. K7 G7 e1 T* a. g( d
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!
: k( e4 {- e6 q7 j( w4 ?目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
; e7 `, V$ f4 V9 d$ k7 L% v. N" @想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
/ [$ }( @; [" G0 H6 G6 i! M顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   4 s- X' F6 W: i6 Y6 X6 ]( L
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
3 f, [+ w/ E1 R( ~$ R* y* Z  D& d想睇埋近頸的一部分。
/ L+ G* t6 j6 y/ R0 P; E) F0 t& T& F係C杯淘寶買連運費約HK$300
; v, L: Z& x4 u! ]# n

加上透視喱士自然D1 f* Z& P1 F  P+ G

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
# b" D, e2 y/ N3 |8 o: W( L1 b. i2 I加上透視喱士自然D
+ m5 f/ Y  f7 d% f& e/ n306180
1 ?; M8 D* E* U* L
幾錢+ A; f$ o2 e0 T% l9 \  Z0 N% x/ c3 s
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
; H( q. G8 Q) W- f1 n/ h( ^4 Q# ~$ i+ d: s$ e- j
係C杯淘寶買連運費約HK$300 1 Q6 X* P, p  ~- _' ^
: B: _  l7 C0 q5 y* |' \* x3 @$ W- }8 z, E

: y# n+ n, V, M* z300蚊咁平?
+ [8 q! B0 v) t8 L# }4 y
$ v* H: L2 ~% K# v# B. N5 Q似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   & f! c8 D  o% G0 n! N* A9 X1 O5 @6 w# j
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳7 G* m3 M- ^+ F) _$ r
顏色很接近皮膚呀!
: b' Q+ u+ V' ?) {. k* h# ]& ^有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色& X/ m" c% N' Q" T2 U$ |& ]+ W

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
3 j" n6 d8 P1 R' A: n
; W! Y5 y% ~) j* e& i- L. E+ I' h6 Z係C杯淘寶買連運費約HK$300
7 w$ I/ m  _$ k# s) L5 G0 b306179
" T2 o! I2 `/ x% O, c價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
8 ]& B$ a# {. M* n) h& Z9 f8 w

- S6 m0 i+ Z1 Z5 e* w- d+ S5 i* @+ B; h1 E" |3 {) V6 p

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   1 i6 H& [* t9 C

! t6 S+ y  U& h7 M  N1 L9 Z有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
  j! A0 V+ x* _3 O3 i* c+ Q& O306181
9 y' S" Z& }0 e3 G% {
% Q7 J- ^& v; z: z( {# W1 L
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色1 [4 R& a2 o5 H1 B6 u

* u! d' q( J. \我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
1 p4 a+ h# b8 P; d
# }) h- X- `; i  w; V2 Z
" H# f  i* R8 @5 `我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色  {) u, {- d+ n6 g9 O
; ~& U$ E3 s5 w- O
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
* e9 }! [2 U" E* O: E
& K* d( p- M; D. O( P
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
! g& `" ~" [' }' T" ?8 N

好靚,唔知重唔重呢