嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
7 f3 f0 h" a8 ]要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
7 w- w- z5 ]- e+ K7 p( n穿上身影下相
) y: r: q" j; a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   ) q  z5 d% ?1 q4 P
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
7 ]9 [2 q* E, k

, m" @# \" Q) e  {2 P, E我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!) h1 F. k% C8 c" `
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
, p, s9 Z! A/ k8 N想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳4 {  ^+ Z! }: c! A" o8 s* w. T
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   5 u' p& a' ?* c; ^- q# ~$ S
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
; m' T* f2 v) q' {; H: ]想睇埋近頸的一部分。
) @7 e8 u6 ?- T* L: _1 [
係C杯淘寶買連運費約HK$300
5 ?) g6 `( K1 ~

加上透視喱士自然D4 x& U8 _0 {% @% \5 F/ N

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   # x& q! q+ a' C
加上透視喱士自然D
3 W1 ], e* G( Q& V& u306180
. y+ \. }% ^0 G
幾錢4 U; w( f9 o0 Y  }) q
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   + z, v) X% P# e% H3 X3 i

7 Z6 R6 x% D+ ]# ~  O0 B係C杯淘寶買連運費約HK$300 # J* V0 ~2 w3 Y. b8 z
. J* V! T" w' s$ B
& W( c& k9 r( S( _
+ ]1 J  s4 q* a8 b300蚊咁平?
. {% V1 t" G+ V, D
2 l; ]) e; J. f0 J0 t0 T, z, I似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   $ k) }0 I- y( Q8 N- X
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳2 X- k7 ~) G, M! k
顏色很接近皮膚呀!
8 G4 K# ?+ [' {4 _9 P& `
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色0 N+ b+ j1 Z. Q. i% a, F

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   ! U+ R+ r, S# H8 b
+ T  c3 U$ n3 N2 u( j& R9 {
係C杯淘寶買連運費約HK$300
. ~, B: i7 p) |. W* J306179
+ \& _9 y, ~1 B$ f5 `價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。, t" R- q' u3 m2 a5 z+ n
2 A- L3 u5 O. H3 ^) b6 C( o
3 B# r9 z# j4 c

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
# h* `8 h- r$ n
& h4 f% Z! M; O( J- L2 B+ w( V9 C有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色& q7 {8 c5 B( B* V
. x1 m) n2 G9 l  z  F1 v6 p: ?9 ?  e  h  J
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
% M0 Y  i6 q8 m) J  v/ r+ C
& [4 C" B6 Y6 C- G我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   " J! m% z: y+ E8 d

@" R; y7 e- k$ j8 B: O6 ]& x. w& H; ]4 l+ k" y2 h
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
* z/ X- I8 p1 D7 q7 B0 h( n3 O8 L' A, E. f5 R
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
; S1 F  y- r: t! V. o" r& \$ f/ {  m* O( u5 \6 M9 z, Z
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
. e" `; c1 _' ~: h

好靚,唔知重唔重呢