嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   8 E+ ~; T2 \- y; ^, r, ~
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
% X5 h3 s9 k* v- S% C6 `
穿上身影下相
( ~/ e# Z+ J* h- ?, E
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
0 G* x! G+ ~; [要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
& U5 `  i2 d( i( @8 }+ ]* Y3 ^2 I1 Q* t# E
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!* T& K$ n' X- ^8 l/ v) W* G
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
0 B2 J6 y! B" ?6 y1 L& F: ], D# Y想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
* M# a$ O/ H7 X6 z% r1 j顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
. Y$ U/ Q8 Q2 K. @& U0 n1 T好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。$ {8 h1 G, d2 Q
想睇埋近頸的一部分。
6 g! |) A7 L* t3 |# p  a* Y1 |
係C杯淘寶買連運費約HK$300 % d% |: u# P9 P* h5 S0 L

加上透視喱士自然D
+ n" c4 n, y, L. \

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
( ^% z* b; A5 T- q4 G加上透視喱士自然D% }# F7 |# Z2 m7 ^. O! R
1 N: }4 r- _2 G  W! l7 Y
幾錢, ~) A4 F) p" M1 {0 O. l' K! p
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
) }# m3 t7 I- J8 l* P; G( Y
, e! ~+ H  Y+ T) f; O( W2 n" F! g係C杯淘寶買連運費約HK$300
$ F, X. N- ]8 w, d8 u6 N  }8 k3 T4 _306179
+ f6 D3 b7 `6 s! z# u& l5 i+ a$ R6 q4 e1 M! J5 E5 G

) b* C- P; ]/ }; z% g300蚊咁平?
1 w  k5 j% x5 f" z  W5 J7 s4 P3 n' G: T1 C
似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
3 X0 J; A$ a' j4 l& V, e/ Awow! 樓主所買的是穿戴式義乳3 W; |+ W! `6 e- U7 y+ z# T7 d$ D
顏色很接近皮膚呀!
4 d, P& m8 j4 W6 l0 n6 ?2 `0 s
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
' n: k# c7 A9 L5 m7 b5 U0 z, Q$ O

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   - u" H, f, _2 v; \4 j0 u& i/ Z

( z: `/ Z( I7 i8 S- j+ E係C杯淘寶買連運費約HK$300 # c: x+ r, i/ E0 Z% Q2 d" G, A
, i4 J/ V, Q! [. l3 x價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
2 _) O; r; O) J4 ?' s2 a

: L3 ^0 E3 A( u5 ]0 P; b1 x5 i1 Y  S% u8 r2 s

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
4 u) B* Q0 Z( P. }% g/ B! h6 z9 @/ `5 b( n3 n5 p  x4 A- N$ Z/ J
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色7 R5 E; b! K! q
8 n3 D& E# \. e* ~( T( N6 J4 A( o! J1 H2 m
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色+ n$ Q3 i, }& w7 q& o

3 H8 E* f) l; ?我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
% A; W7 e9 n; Z; c1 x) _6 Z: Z4 I3 C; B/ U
4 \* @- G* \* O1 f  m# E
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
- [0 z, ~$ k! a; x
8 i. [6 V: \% G. ^7 t; @# X8 ~我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
) y3 M) C# `4 U4 b# a) t+ Z6 ]
9 q/ T9 w! m( h" t
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
4 S% f. X9 f, P$ {8 \$ l

好靚,唔知重唔重呢