嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
% ]) H7 n2 N8 a! a8 H- I' c6 U( h要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
4 [7 n- {0 ~& {, [3 m
穿上身影下相2 o7 x' d' k  ^3 P3 r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
, l) [8 j; O0 ~, @要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
& U: g* h  E4 I/ h& D
5 p3 v+ v& p  ^' G我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!& X& ~3 ?$ T: l: N9 E+ E7 @
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
1 F% a( D0 S/ o; X2 I想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
0 a/ y6 K8 M! S/ G+ G- a! h+ X$ B顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
- h$ i( J! B0 G9 P好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
4 e" O! ]( ~' n4 t- r想睇埋近頸的一部分。
* q' |4 M. Z( p* \+ M) [. I係C杯淘寶買連運費約HK$300
: q0 P/ y# \# x  ~8 @& W

加上透視喱士自然D
- [5 `9 [; Z# W6 H

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   7 u9 r* Z. n" e$ a
加上透視喱士自然D/ w8 Z6 |/ f5 b8 k! L( i! g7 P
, t& P$ K9 ]  W2 H3 r/ N
幾錢
" u1 L" N; O* ~0 k) y( p; |+ p, q好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
) Z* D6 A3 w" M$ q* Z
4 I, G0 A/ D6 ?) M& R+ r; u7 A係C杯淘寶買連運費約HK$300
" |. c& t5 f& n- a306179
! A. ]; c- d* b* q0 N
  E7 U* D" N) I# e5 t) Z2 ?" e( i: F2 S: G3 k: D! _3 ~
300蚊咁平?& m* Z; f- C: m" Y0 \& V) k/ j

3 K4 E$ V$ W0 p8 v3 D' d似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   ; q, {7 n* \9 V2 H: a# r. `. k
wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
8 W+ N9 @7 X. x4 L% Y. U: G6 r顏色很接近皮膚呀!
1 ~) q, |5 t* [: |6 S! |6 h3 V有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
0 H( z$ B! ?$ J+ a

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   - {2 ?8 `3 [3 n) X
! K  {' U: C; K5 o
係C杯淘寶買連運費約HK$300 4 |6 e2 Y% [- B% V% m: h1 [9 M
9 W7 l/ D8 M4 V
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
& z7 c! c  X9 h5 K

' s5 G0 L! F( h* Z: N, q
0 ?5 e5 I2 h3 t5 k4 l[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   , s. ?0 I% p5 \  q$ N6 @- {# a; N" @

: _2 }' j. d) a' I$ f8 j; o* i有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
1 ]9 k/ T' R% ?5 ~1 \306181
6 e, `  Q6 O( h" ~% F4 z- J* j# t* d7 P9 ~6 V' E6 \0 s
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色7 g. B; h' h% P+ I: v! V
9 \8 q& C& P# x2 S. u6 J& a
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
7 m$ L+ K' M+ ?; k2 c
3 i' Q, a7 a) z1 N. l" x$ _6 I1 r& ?/ U; F& `: ~& G
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
  P. I! ^# j/ u8 k/ m6 G2 @3 \1 j5 R5 U$ A  j+ K  H
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
; e2 Z. v* t+ l9 c* V+ O# T6 R# i" Z- i6 U1 v
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!7 }* u; [0 p0 i+ q2 |- r8 p

好靚,唔知重唔重呢