嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
* }1 ^  b& ]; e2 t& p這幾晚開始轉著這套圓圓第一6 i: Q) P, x/ D6 m9 g  v
不過就露出一小部份,可以涼快一下
+ O1 n/ G, t$ |* P以免不雅,所以用圖遮蓋住1 ^, s* v7 m/ ~. v; p
  n+ ]# k. n8 k) M! M( I
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!& |7 I0 i# N8 _% x7 J' i! z4 P

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   ( X9 E0 @+ n6 w0 D3 y' ?
剪爛校服犯了校規
6 e( P+ m' g3 m2 `0 U7 L有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   & }" b5 h. k6 W" L1 b) U+ W- V
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
: k- \: z3 l; Q這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   , u% F2 Z3 Z1 B( }
+ R2 P, m' O9 M* e8 l3 a! q# Y7 _, u
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
: R. n; j: |- O4 H0 e/ V7 K' v睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
3 ]) j) A. e- u# P5 {$ D% h3 D  j: B  B5 @
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
, x2 h- e' B, O6 l, l4 {好似刺身咁
4 W8 J+ C5 U; ~: U; E* G+ [乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
. b4 V/ a- R% H9 o; V8 W: k, h2 D9 G3 A2 I# B; @0 W
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
( x! D, f3 }' d* {0 j- L" v
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   0 m& @- z% e3 c* x$ |
厚薄只是份量* f, A& R+ k" p  t
好似刺身咁
/ `7 b9 [5 i3 Z/ G) L8 H- C4 I乜厚啲會靚啲咩?
& r1 c" V0 @9 g* M" D: x2 |( }
睇落嚟心水就可以了
9 |* q5 W3 a% \" S4 |3 ]: N- {太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
; z7 I. N1 V  x' l! b7 Q
& b( ?- r0 W# Z睇落嚟心水就可以了& ~4 E; r' Z; G: g9 i; h& j
太厚及太薄,感覺上不太好
: f& s- A2 v1 U7 a6 h正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
! c. B; b! {. L6 n: H7 W! z6 R+ n: t/ m4 S+ K0 _
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
: w% m. A) v1 F4 a) C
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
! |# A1 b6 ^' |: M# C; _2 X; e太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   # F5 s2 m7 K) r& w$ t# w% I0 u
唔著內衣已經犯左啦
1 K8 J  J+ F' d" M" N
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   2 R( L! W, c/ u( A$ g+ E
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
. e: |+ Q3 u$ }( D7 K) O. _, Q
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表     V* K4 d8 [; B- G& P7 V/ {
著得太耐要轉另一間3 b0 b) d* R6 a4 [" j
這幾晚開始轉著這套圓圓第一7 z" v# z+ z; z. O; c" P, w
不過就露出一小部份,可以涼快一下& F  Q8 d0 U5 U6 N
以免不雅,所以用圖遮蓋住
6 m8 p- m% f. ~1 u$ _6 K8 Q: }0 R2 M" W! J) t: [
我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   ( [& f4 d: D+ I% H9 j
8 _4 ]% d1 o$ ^3 u3 \; S: m/ e

. s- `! ]2 a" T我就唔捨得剪爛校裙啦
1 y  w2 e! T0 H# X2 H4 A
因為我屋企校裙太多,要減些少