嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
* \* A. l5 |# T這幾晚開始轉著這套圓圓第一
& }2 u& t" N$ \: ^' ^0 j& w不過就露出一小部份,可以涼快一下
& i3 K1 [* r/ P/ U: I; l以免不雅,所以用圖遮蓋住
% K5 k) k" O, f. N: B7 e, l" X4 o8 _" l: k
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
. [8 h+ |1 `$ v

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
4 ]5 f8 ~" }/ t' j" Q剪爛校服犯了校規
2 L7 U6 k" |: P+ ^5 g: q0 M4 X5 u1 c
有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
: U( }8 d: E! B2 X& u2 b邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
$ T4 o) E5 b: |+ |: _& Q
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   : K! V9 E1 `& f8 a  h& X
7 C5 e1 N. Y1 [& D: x3 D7 D( _% a
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
' |/ ]+ V/ A7 h8 K* y4 S/ O
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   4 O' K/ {) h; q0 y
: B. L, D0 g5 G2 q
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量% @8 \  A% {) h2 ]! v0 J2 }; T
好似刺身咁
. U( e# [( A5 @乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
3 _) ]! S- c  y* @" h, ^  t& a% m
9 A& D! o& ]8 T9 a睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
& a- P2 ?& n) V6 w# F. U8 b/ r葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
& G& f# e, [5 ^! K) w厚薄只是份量" z) Q2 m0 ]$ Y! z
好似刺身咁3 ^/ O* D% \' T, U  q
乜厚啲會靚啲咩?
% g/ I+ O; t7 x& j8 ?0 |# G
睇落嚟心水就可以了
* U1 f  e" s" W( N/ m' [太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
( n( [. _1 b: h3 I- k: p8 s+ t2 f/ u3 n8 @: h6 p
睇落嚟心水就可以了
1 B8 r+ i; B( Q5 {- i; T: d3 k太厚及太薄,感覺上不太好
$ I  c* z! e6 L$ k正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
/ a- k) l# U7 y$ u' k
; {1 e2 @( c$ }; L* x2 Z- Q1 m- ~正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
7 k0 ?9 J$ |  P& V由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
& [1 l' O- Q" e+ w" e太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
: E1 @3 L! j. z# i5 N& {唔著內衣已經犯左啦
+ }# X, Z& f/ P就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
/ w$ K0 e5 l$ W  X天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
9 X* j6 q+ V6 B8 B7 u& @0 ?! u7 w4 a
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   ; r- s8 L1 m! U* ^8 q- ?
著得太耐要轉另一間
8 ?$ Z! t! j$ q0 U5 p+ H- Z. w這幾晚開始轉著這套圓圓第一7 k  u4 G2 R4 c3 C) ]; `1 J4 W4 b
不過就露出一小部份,可以涼快一下. l7 S, t- j" C% {' f
以免不雅,所以用圖遮蓋住
. R: \) x  y+ h$ H/ h) k/ _2 ?/ h

4 q  T* U8 I) X1 z# V" [( }, [我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
6 u& g- X2 ~. q( {# V, L! F; v% i7 h" ~: B7 D- h

& O+ |' x; D/ ]0 _; X我就唔捨得剪爛校裙啦
! N5 |2 X5 I- |5 Q( R因為我屋企校裙太多,要減些少