嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
7 _* H; U# M1 ]2 k% k& E這幾晚開始轉著這套圓圓第一
$ y- A7 \% v) A( l* [% O4 N2 `不過就露出一小部份,可以涼快一下: `' K, Q6 z0 Y, B  P
以免不雅,所以用圖遮蓋住0 s3 a2 C4 d# a) h8 Q$ f# T

3 W* C) T1 p. j, p9 V  Q6 _* S[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-7-24 01:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
% l* X2 Z7 A! c8 {

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表     r+ Z# K4 Y, R& `9 H% I4 V" @
剪爛校服犯了校規
8 \- I; }/ K% {0 o; Z: [2 S有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   ! h3 R4 f5 g7 v& f8 J
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
1 z! N$ o, H/ Q& x. I! n" @+ v
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
& ]( W4 d1 W4 Q$ N! E' }3 m
: }" |( T3 n* w2 O$ Z9 ]這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
, ]1 c4 n% z" h# c! r
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   1 u3 M2 B% K5 a0 O- B. C

( M5 B0 Z* Q$ Q5 K  p* C8 S睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
% c  ]! i( Z9 ^, }! O0 n, e好似刺身咁0 N, S  S' _  U% C
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
* U4 q$ `. Y. F( v- c5 `! Z  u0 H- R7 P, y
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
& E1 L+ j9 D/ W! {葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   : d5 w) q4 r8 Y8 C" P
厚薄只是份量
/ S0 ~( p4 B1 _: `' h5 _好似刺身咁
2 S! K) w: J5 o& \6 G( ~  A9 B乜厚啲會靚啲咩?
' F3 U9 L2 d7 Q7 X睇落嚟心水就可以了/ t; U: ?3 f0 F
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   7 v: c4 b  |* p1 S5 M$ @; n
; u; Z- q4 ?6 V0 |
睇落嚟心水就可以了
. ]% [/ {% N& Q6 N" x) z太厚及太薄,感覺上不太好
1 j) c* d( O# F: `+ q; M
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   , b7 o  V# Z# M; X$ J
& q( Z/ ~/ N5 E" J2 q
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
2 W: h$ Z$ v( ^: q
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
; @" Y" b# Z6 f7 m* O& n太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
# S" j& b6 K  i& Q0 W8 q唔著內衣已經犯左啦
/ J# O. B; G3 ~! H% r
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   ( U7 J" E0 A) v# z. V4 f' @* c2 R
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
9 M$ e5 z! P, k" q  `4 M  M
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   : O3 T2 S* |( M( \& x! p
著得太耐要轉另一間/ h. Y, P( d" H1 g
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
6 z/ V6 T: Y3 k+ Z- F, n, E  G不過就露出一小部份,可以涼快一下+ Q0 ?# K' V, q) V3 l8 @
以免不雅,所以用圖遮蓋住
" o/ ]* \) g9 f# m+ j) S' K/ X% d* b$ L# m+ p2 d
我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   " x/ j. s5 Z( t2 g& ?0 J/ U- X

; U' [' }7 _! \
# y; x% B0 j" O, @# y我就唔捨得剪爛校裙啦
0 C4 [. t3 F  `6 R/ d+ ~
因為我屋企校裙太多,要減些少