嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間( X3 g# s& f: _5 m' n' w1 y4 k
這幾晚開始轉著這套圓圓第一: k* J, t: g. _4 a! H
不過就露出一小部份,可以涼快一下
, ~7 g) b( A+ ~$ M. r3 W# I6 q以免不雅,所以用圖遮蓋住1 a. j/ x2 [* V
+ W& M( J2 ?9 u+ g4 b6 }
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!2 e  f6 i* u. ~" s0 Q5 c

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   ' `  T, O( p& g8 o, g
剪爛校服犯了校規
/ q$ W* {$ y. C
有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   + m$ g2 a$ x1 d7 L
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
  @# a# D# M( z1 ^這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
7 _8 o) z6 {, G8 _) f! P# W% b0 n+ m5 ]& \; i) k
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
, W( z' D$ Q* d: I/ D/ n5 O; Z
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   / l$ p3 j( r" I9 J5 Q$ ]+ o
& L! l) `' I8 ?: h: H; G# v: X
厚薄只是份量
' C2 O9 z: R. B+ ?  g好似刺身咁4 P! x& H7 V: v
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
" O$ `) I7 j% h' `* a6 D) F: I  A+ y
# j3 h8 R) [% ], Y( i0 v葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   , z; Y- m1 X* G9 K9 o
厚薄只是份量& i* ]& h5 I. N) D7 d6 _  g
好似刺身咁
% u5 t' v9 j. L$ x1 Z乜厚啲會靚啲咩?
) o9 e3 U  s, H! m- d! T8 W: I睇落嚟心水就可以了
# c) ]3 A9 @$ c. a$ m1 q太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   3 ~; b% y3 k; P
8 k8 V. d7 M8 b- q) k
睇落嚟心水就可以了
- x3 z; R/ a5 N+ W1 i' O太厚及太薄,感覺上不太好
* n0 M0 o$ X& K' e
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
) J6 f; G2 N4 ]' P3 ]
# e+ c. ]% h; E2 Y- r8 O/ b" T7 _正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
0 f  x  b9 m  r7 b0 t2 R由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉- i8 K9 b$ X3 S2 q7 l6 n
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   . q% q+ N- R6 L2 r
唔著內衣已經犯左啦
( ~  ]; _6 ]& Q8 X; o' @6 p
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
# E6 A" v4 A" X; Y1 R天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
7 C3 J: Q' G0 X
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   9 q$ {( \; o( n5 j  c$ y
著得太耐要轉另一間2 t" q) e) g# G. J$ w8 a! {1 z
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
) z( X0 o* ~- s- p: e0 a9 Z$ u不過就露出一小部份,可以涼快一下
" ?: r& A5 w5 g1 A以免不雅,所以用圖遮蓋住
5 l; h. t: r+ j$ {

% Z* x' H1 p* i( B; i; A: r/ P2 R我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
) x$ _4 N" x! ^9 M. u4 r# H  C; {$ P$ k' V
# |2 {: B' k1 v5 _5 I, D
我就唔捨得剪爛校裙啦
) A. O* p7 [& W8 w& Z% O" @$ d5 O6 A
因為我屋企校裙太多,要減些少