嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
0 {4 m  u% }! {! ?. ]; l( Q這幾晚開始轉著這套圓圓第一" ?' l! R( A" R8 O! }9 H4 f
不過就露出一小部份,可以涼快一下
3 ~2 ^. F! k% k( V% [6 h& ]以免不雅,所以用圖遮蓋住( U% v/ Q2 J1 k3 G
& z9 |! ~/ B3 A% M% _
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!; h* t& N$ M, A9 G3 f

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   . O6 M' d3 _  H7 K2 H0 h9 `
剪爛校服犯了校規
. g2 `& j% k* m" j有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
2 ?; L9 Y5 w  e  ?邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
+ {3 O; |% |5 T8 }這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表     ]3 P5 U. A' u% ^
" o6 q$ `6 x, a
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
8 M* a0 {  x9 m
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
0 }4 }1 n$ ]6 N9 z6 w4 }( T- Z% j- V: d5 F! ]; c) J6 U
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
% O) {  w: R) m" Y0 O好似刺身咁
2 E) Z- d; ?/ C3 G9 x乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   0 M4 I% p) h# R0 O, @* d

+ ?! s7 i7 p% ~' U/ B/ B4 D" ~( p8 j睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
" o; Q  {) d  S. E# s, b. ?
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   ! O& I' ]& {. Z9 l  l5 X. \* W7 A
厚薄只是份量
% p5 `4 V# N9 a& h好似刺身咁/ X: p: V6 h( O/ W% r  r9 q! ~4 B
乜厚啲會靚啲咩?
% N. I8 ?4 e0 k6 }& f1 t/ f睇落嚟心水就可以了0 U2 s: e: b9 p4 `9 U8 Z
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
  v8 L7 x! o6 A$ o& Y) z6 _2 s# y: J
' u& y4 W" e3 ?睇落嚟心水就可以了1 e0 r- v- w1 D! A- f% c- V
太厚及太薄,感覺上不太好
8 _  a5 K3 x1 |, r; ~! U  B
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   7 u# s4 P0 N* m2 ]$ [6 Z; }

2 D7 A$ a( ~$ Q- _! A正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
. l8 D! a$ r0 g( T' f
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉, u8 ^1 _, s$ D* p* X% b, G
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   ( F3 E/ ^  {, D5 V
唔著內衣已經犯左啦
" O# o# z+ u6 a% ]8 `  z0 y, s5 L
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   0 C4 ^' @% P5 B9 G$ x' e9 Q. h
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
; a; F) g. e" J! C正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
, x6 F: |/ r; b6 y著得太耐要轉另一間
0 I/ u3 k1 i+ x這幾晚開始轉著這套圓圓第一
  O& z+ o! l% O) U0 ^不過就露出一小部份,可以涼快一下
0 A5 e$ ~  \$ o  H8 \& R0 [$ C以免不雅,所以用圖遮蓋住
0 X- R+ i3 m( @6 A' u
- t4 B. `2 P$ C: x
我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
1 w6 }1 y1 u  G) }$ A1 O; }5 s! v$ P+ t, J  c) S' Q; T0 c0 i- J
- v: b) w3 e; N6 c% E0 ^7 N) @
我就唔捨得剪爛校裙啦
7 `9 e" _& b% F; j因為我屋企校裙太多,要減些少