嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
# ~/ m7 `% k* W# }9 f' n  u+ O7 q這幾晚開始轉著這套圓圓第一1 y) j& d% D' C! U
不過就露出一小部份,可以涼快一下% U! D; E' a9 G
以免不雅,所以用圖遮蓋住6 e( \% H' ^0 S2 z$ s
! ?& B% A* Z( u8 ]+ \7 p
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
1 G; V/ F$ n, `

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   : W- n! l; g7 P# @( o- {
剪爛校服犯了校規
  J  F0 N2 H" }5 ?有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
$ Z- @. L6 w$ A# c邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
. J2 `! d3 A- Q這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   4 |2 W- @8 w8 I. |9 C# v
! A2 p  Q' F+ [, M# ]: d5 ~
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
  C9 G( K9 K+ x- _" T4 t3 l5 ^睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
# G+ H7 {& q9 e& U% o6 {5 t3 i$ r- @7 N. g' R* _9 _/ u! M) `  T
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
& t) Q- ^7 B- o& C2 c8 }好似刺身咁
# [* y: {1 G' F7 V, N乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   # b4 ?1 `! l/ j  o8 Y' s% K

! u! k- m$ N4 X9 k; l睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
  {2 {& |8 d$ J5 [( X葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   7 p* ?  ?' U& `0 L8 \
厚薄只是份量- G3 e& C! W) `; l/ p0 V5 q
好似刺身咁
, w# l' e- r+ o$ D2 o乜厚啲會靚啲咩?
6 \+ A2 u% z2 @" l: ?0 ^
睇落嚟心水就可以了
1 L$ |: ^4 d8 z6 e2 ^太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   - H$ I* T- B- F5 k
8 j7 z) d- E. u1 Z0 [
睇落嚟心水就可以了! l1 G; j2 r9 b6 W
太厚及太薄,感覺上不太好
  a" A5 G$ z+ e0 k8 V7 \$ c正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   + M4 M7 Q- f' e- w/ ]
& U6 ~1 ]2 @. R4 \2 f* H* u( T+ R9 l. p
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
* A1 B* O$ q9 a" R) C由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉' \* Y9 s8 ?2 O$ n( _" G/ V
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
! J4 n: a8 a2 {4 H唔著內衣已經犯左啦
. e9 O' U% ]) m
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   
1 U/ x" Q2 X0 b" e( e( ?: X天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
4 f( G% M1 R% a$ _8 K正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表     ~0 a+ o" y: P% ^  Z. x2 E
著得太耐要轉另一間" _0 z9 D5 R+ }- R' n$ P
這幾晚開始轉著這套圓圓第一' w/ K1 K% g$ u
不過就露出一小部份,可以涼快一下
* x/ C" H6 G( O2 J8 P以免不雅,所以用圖遮蓋住
7 O9 A& g& O" ^7 t) j
" {! n2 W: Q, K9 @1 S
我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   ; l2 C" v' O% K

" p* ^8 z% U, u( P, U" k9 o% Z0 I& P5 }  e$ A  t
我就唔捨得剪爛校裙啦
+ H' N, d0 P" b8 ^: k
因為我屋企校裙太多,要減些少