嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間" ~+ G, j5 q" H/ W1 ^
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
7 y0 `/ u6 J0 r+ R) b8 K+ d' A不過就露出一小部份,可以涼快一下. N8 f' A; g) j- P
以免不雅,所以用圖遮蓋住  Q6 H0 d1 V& Z3 _# a6 H: m' Z
8 v: g; o8 m$ Y5 |! [
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
& z/ p$ H7 G) r* V5 w+ E, T  A

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   * G7 d7 O, ?- Q& A0 v
剪爛校服犯了校規
" O8 n- i8 i% T. u; c. i, e& i# j' V
有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   % P+ [  ]  \& m3 d& m
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
  v/ S  A  J9 h( L3 G3 U( U. Z9 W/ b這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
1 B4 b0 L$ F+ ^0 a9 |$ n8 P8 h
$ B. L2 w  `- ^6 K6 v這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
6 o/ g( {$ n% ?" a睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   - Q, W! e5 w# B+ K/ U) q

' R: ?6 c( ?5 _. s- W: _睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
5 Y7 @6 G- Y6 x  x好似刺身咁% O" L7 a: k! |0 G2 z- w9 ~' j, Y& v
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
5 c! o- y  |+ r5 }* [( X1 b* A- E
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
6 z1 K9 d5 e3 H; |% y
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
. Q3 ^% X% F* Z' f! V- X厚薄只是份量
4 R3 a7 f1 a1 n4 ?: d好似刺身咁
% }( U# J: N# Y7 y9 x乜厚啲會靚啲咩?
" u1 Y, G& a3 f  p. O4 G+ x5 e& t
睇落嚟心水就可以了
/ N; O( V( m% ^, ]' O$ Z5 \9 {太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
/ f- R9 P. c0 |, }) `* T/ Y* s9 h( n' K( _; Y
睇落嚟心水就可以了- z: \+ o) ?. d) K5 G
太厚及太薄,感覺上不太好
/ O# H) d/ Z$ M+ o$ I; a8 a) T正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
! Q: D' Q, J8 L, c* T* g" m( C7 I5 r, b6 _7 K% B
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
2 s( F. [; }# b' ]5 W" L
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉! `, |  G7 T( r' s# V' U0 h
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
: {* g% J# O2 w3 C/ @唔著內衣已經犯左啦
; c3 }3 C1 M: ?  s& E" ~就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   0 p* b( C3 o1 L! G  ~
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
5 D" E( [# E- d& ~& J
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
+ k  C! P6 v) V  y% I2 G著得太耐要轉另一間; B' O/ U: o$ M( P& p
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
' n9 t& a; V' _+ e不過就露出一小部份,可以涼快一下" U( r6 [, _2 P' p
以免不雅,所以用圖遮蓋住
, k& X- R  ^2 W

7 _! h  w8 N  y5 f: H我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
' u8 f6 J6 C* E: s+ o" d: v( n5 O" j% b: F1 U& W

3 ^- h! E) d# v" [! H我就唔捨得剪爛校裙啦
( T2 t$ z0 p+ w( p/ @
因為我屋企校裙太多,要減些少