嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
6 ?2 w2 c9 ^, |/ I: B, r/ p, C* c8 u& s這幾晚開始轉著這套圓圓第一
$ p  |8 i: V: X; j: i. M3 y不過就露出一小部份,可以涼快一下
" q: ^2 h# e0 e# E" @% A以免不雅,所以用圖遮蓋住; D, P5 Z7 V6 L$ v+ m
* `$ V2 Q4 U3 v! a7 U! T3 S
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
. }3 ?0 M; z  r3 U# T. J1 e

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
( z* h5 U3 I$ }$ Z. B. k! E! |/ s剪爛校服犯了校規
" B" Y1 y0 V7 W/ Q有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
6 k; N3 h( @. R3 |) P( `- {邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
2 @$ k" P' K8 Z
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
, C' ?7 y* @& c# I
/ ]  O" ~7 Q- M2 _' O+ i; v. m: n這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
# ]3 y! |7 F) E0 k7 u睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
: e- v% M% t, X9 X8 e% @9 e* E/ J" O: C
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量) i6 y8 B! l. i2 T- N4 Y
好似刺身咁
0 Q9 R) q; b; }6 _9 }乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   - ?8 R& F% A; j7 O* |
) \5 B+ U4 {9 _' t
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
* M) H3 ^# c1 {  B2 P
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   
, K. G; z* {) m; B2 e" Y厚薄只是份量% y7 g/ D, c. i8 T" R/ W
好似刺身咁
2 p2 n; ~* l+ J, t乜厚啲會靚啲咩?
( n' x3 |4 q) ^- X
睇落嚟心水就可以了
( W# A" z/ g& y5 f2 g太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   
* f7 W' u& h  R* T. O
0 `- Q6 j) R# z6 V  S睇落嚟心水就可以了# m' n% o8 e' g  J
太厚及太薄,感覺上不太好
) _+ y8 Z* k+ Z# {正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
/ f  T  G+ Y# E$ I( n7 ]2 n6 P4 @$ S
& @0 b) a& j9 ~+ h, A% I正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
; B# n7 d% O8 q$ b7 Y- `1 j由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
( r3 \6 t9 h! _3 r/ z太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   ! o" u' }2 C. _
唔著內衣已經犯左啦
: C4 K6 O. \  ]# y5 b就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   % Q5 x5 i1 @/ j# s7 t
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
' x! ?, ^1 l4 c1 Y: ]/ l) V: {正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
7 t; d0 ?" ]/ P! L5 R  V/ f著得太耐要轉另一間2 j# h- a9 X9 r5 i
這幾晚開始轉著這套圓圓第一
* `$ ^8 f0 V- @/ n; W$ W% s) i不過就露出一小部份,可以涼快一下" Q( Y. ]; t% e
以免不雅,所以用圖遮蓋住
9 Z/ I8 Z. b. T+ i1 J8 l( R# @
9 x. k$ W  M$ e0 d我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   , ~. ]2 Z' U4 {( j, Q6 L

4 \, g% Z# q* q9 ~' j+ _8 d5 _) T2 ^
我就唔捨得剪爛校裙啦
) C- b2 Z  y7 @! B" }
因為我屋企校裙太多,要減些少