嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
8 u- I6 E( B' G9 j  q$ X這幾晚開始轉著這套圓圓第一
  S. W3 A$ V4 C2 a) w' F% @不過就露出一小部份,可以涼快一下0 _! Y6 f7 G7 ]: U9 V8 M5 W5 x! N
以免不雅,所以用圖遮蓋住5 j- y' j0 ?4 t5 H) X6 X

8 {7 q4 A( O$ C$ o- J[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-7-24 01:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!' @8 A# s; a: E5 M9 M: l) `

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   # \% O' j" i" C
剪爛校服犯了校規
3 z1 `: D& p4 u有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   
  y+ c2 p+ Z4 o邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
  u9 t  L; ?; u4 |) l" m- F+ B, x, F
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   1 x- ~' {# @% V) n" i7 m& N, k* T
* O6 B% ^/ @; [
這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
  T. u8 n* y1 X7 c3 q8 r1 T睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表     T! e7 y2 U& C3 k6 v9 ]* K

0 [% o9 \6 }& B/ F/ {2 O6 e睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
6 E, X2 [2 e' q. I好似刺身咁  m0 D) q2 d# \* O7 m4 ]
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   4 ~+ }- w; V5 [, ?0 J3 s6 u* M

( `7 A8 Z  o3 C0 n: p睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
. D/ k4 d' X! l5 r& N
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   " o% R% k! k; P  B
厚薄只是份量9 U0 }& W$ r5 l% i) u! c
好似刺身咁
2 t8 W. ]1 }0 _) T0 k' F) v* e乜厚啲會靚啲咩?
3 t) Q! n$ @/ J# {: \9 p' K0 P睇落嚟心水就可以了) X) }9 \; U8 L/ H* b. S' h! i
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   / U5 ]% E+ J6 [( u2 E& j7 X

. M6 v6 L$ A# p0 s  L- l睇落嚟心水就可以了) M0 {. L4 e  ?2 E4 F' C! N* d
太厚及太薄,感覺上不太好
1 P$ X4 v0 u" h( w; N9 g4 l正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   $ ?0 S% z- t) X( H3 P6 b3 L  P
* p  _  ?2 j4 y# Z5 L1 c. G
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
; @: U- K+ a( t- |# b" k% T
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉% ~. e5 S3 E1 }1 F! F5 k
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
- {- p/ K% ]7 R唔著內衣已經犯左啦
5 p9 _' A( H3 N% A# w8 k* U
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表     A& I  l% \9 ?" ~
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
: S6 @  Z- U& h3 A$ H
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   0 M. ^! M8 ^& u/ ~
著得太耐要轉另一間% @$ z7 M6 R) R) R
這幾晚開始轉著這套圓圓第一5 X9 ~" a4 _9 K: k
不過就露出一小部份,可以涼快一下
7 p2 \( r$ c% O% S- G: @以免不雅,所以用圖遮蓋住
! |" ]! L) n/ O1 G$ v
; l, O$ i3 V1 u$ u
我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   
/ [( G( V7 z) y7 @( P2 J
; N: i6 X' u1 y/ ^! g
: O/ W. R7 }( D3 p我就唔捨得剪爛校裙啦
: t+ ?8 \9 Z3 D' r2 ]: p
因為我屋企校裙太多,要減些少