嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
  K' A. W% [# I9 I3 s這幾晚開始轉著這套圓圓第一
- E/ e& ]. F8 C. a, [* v5 g不過就露出一小部份,可以涼快一下
5 n/ M6 Z- B3 z9 Y5 X以免不雅,所以用圖遮蓋住
: z/ Q9 Z  _% u" b& q
3 L8 d& }8 p% [8 V' w( a[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-7-24 01:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
: c5 b2 R& x$ T8 Z9 \$ s# w9 R

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
% W" t& X; s6 }) V/ g- D' I( B  F! u剪爛校服犯了校規
+ }, f2 B7 ?( M( S  e  {/ M3 c
有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   0 k9 Y* R" D' k6 y
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
- f  w. q  V5 D; }這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   
7 ?- ]( S( [) O# U1 V- H+ z4 E
& n. {8 e/ A' m- g% u$ a; t, {這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
$ j9 S* p3 H3 e$ u& q' Y  o睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
. S1 `# \% p6 ]3 L* c$ V0 e+ ]0 Q8 X
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
7 q! I4 E+ T$ R好似刺身咁/ M" e( C# A9 o4 t5 d# Z5 I
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
$ ]+ s1 D) X. T6 G! K
' t/ j3 c" l7 C% s1 P睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
, X9 ]4 I& `$ E, h
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   " @4 o/ i  Q6 \- I0 X  H/ ]
厚薄只是份量9 A7 q( M: L0 W& h  J  r9 ~
好似刺身咁3 n( e  x4 B9 w( ]' i/ T
乜厚啲會靚啲咩?
% I. K: _3 X! V8 n睇落嚟心水就可以了0 H9 l# L7 `0 \, @2 B
太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   . F& D# T8 U( |! g; ?* S

2 E6 o3 B" S6 H% a* @. n睇落嚟心水就可以了
* Y" Z9 _8 m: p$ P: a( _5 k太厚及太薄,感覺上不太好
& t, w7 H" m) d$ S4 q8 Y
正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   
7 W8 C$ \" c3 _) ^$ w/ m
! F  a4 C2 _* U正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
- p" ^3 \9 b! v" L+ }' M: D( M
由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉4 Q' m9 ]9 w2 p. {( o+ E8 Y# L
太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   2 Z( d( K1 ^+ _' @
唔著內衣已經犯左啦
3 K1 g" l# Y) T8 a& o/ f
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   4 q5 P+ D5 j: Y& \6 }2 `
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
8 w- o7 k6 m& k" t. D0 L正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
& U3 g; j! e& W4 P; a著得太耐要轉另一間
' P) ^# Y0 A9 I- a( @( v這幾晚開始轉著這套圓圓第一4 @- u  W) X) o& T$ h
不過就露出一小部份,可以涼快一下
1 I3 B6 ?( a' X# G以免不雅,所以用圖遮蓋住
0 T! W% i* D/ m. E" N5 C/ B
5 J  S% [2 E6 k我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   : D+ ^+ g. z' c

* y( l  j% `! M0 t, H, }& l) F- ^& s3 j5 h8 Z0 V' B# l* n
我就唔捨得剪爛校裙啦
0 m+ |: Z/ u1 B因為我屋企校裙太多,要減些少