嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新娘俾人搞

新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Gooodsddd!

回復 1# 和服迷 的帖子

第三張: d1 g: q) W& K# Y) m6 ~# f
太吸引
. }- n" G. A% P4 M( o, s& u我化為新娘子奉上自己

Oh........oh.......oh...........

好想變成她們$ U* l/ W  ~- r! Q
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。

版規唔可以露三點
8 a: D' W: y+ C. M/ g  [呢個壇已經無人管理
6 r; O: S1 ^/ X% |# I$ ~: {如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D

回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理

回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!4 ]' r2 d- F# X$ H  \& f. n
真的不宜有露點相哦!

太火辣了! {2 u$ d* J% E$ U1 l: X* _/ J( t
真性感

不錯!! 不錯!!
8 s* H4 r) x0 \) i9 ]* x: N9 V太火辣性感!!
% e& Q+ I+ ?. g( ]

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表   - V9 l3 U# V6 y* ^) P
好想變成她們
" m, s0 y: x- }( E" p( l  [最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
* e2 s& Y: q' X: s5 S
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   
2 G+ m- b& E7 H! A, V, d% _$ T' ^  E; ]  \5 u
我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
  M5 R0 S& x- }; P9 T
: `& [" I1 y5 A+ v5 b
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   
$ k. h5 b% b# u7 {2 W  H. m* C' {. Q0 d' m  v
' C9 D$ u7 t1 i0 ]2 K% s
反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
5 |5 G( C0 c! t' c$ Q
我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   
( \6 b5 U1 f% J2 ^& a6 V. K
/ q/ v( X6 q7 ^3 b! h我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
% P. j$ x9 |3 x( C) C
: w6 J- l' G8 W" z" z) f如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表     ?! X3 S+ k9 z, J

5 X' m- {. ?6 y5 A
+ V5 _3 n( Q& x" f+ b0 u* R% n5 n如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
' ?" ?, D9 l, e5 n
我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦

露點相最好盡量避免: t" I9 F" n3 ?( L5 H( S0 b/ R# W
. R0 e* u8 e; O; c# b* ^& ~
想睇咪自己google囉