嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!9 \( y5 Z/ N* w* P  X
但玩完後,件校服就要報廢了/ F( m: E6 U2 E" U! N, P/ X6 \
/ C- v4 Y8 W6 E* a
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!
9 P# o1 `  {: V& g/ h- S  h

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   
" K" ?+ [/ X0 v4 @! }咁未成日要買校服?
  |1 k" i/ h6 b5 S- h' i
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   
4 W3 X2 V# x: |, H點解要報廢?
" z! X! @; a* k+ N( B$ S" u
因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   ' t' H5 i3 \; {4 R- X' o2 g
有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
/ m6 n. K8 q! c' f
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩
/ k. ^1 ?+ i& p1 u, A; x我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩! M) I8 ?+ {9 v+ U# t: v
而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   , R/ L$ b2 F9 l3 r  m9 q( P# n

3 M* }, b; T1 L9 C: v+ W8 L當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 ! w' s! u9 }0 A. y$ G2 K
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩% Y2 |' h+ M2 k. Z9 K4 Z  j
而且還會購買,最近又買了多套
& A/ I8 @. W8 E: L$ t% D+ _
睇法唔同啦。4 ?, z4 i1 @9 s7 V
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事" @2 [' ^) F+ C% l9 ]! K1 v
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   
- \/ y! r; M3 Y0 t& ~( |* z3 q4 q8 E% G% j& K5 u$ q5 r" k: r3 E% i
睇法唔同啦。
3 y& K5 e) ~' p6 K& y7 M0 t& m5 T3 d暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
# w  j# `' z  {" w7 @3 A: Q而未直接當玩具/道具住
; d  Q' J5 k: q1 R9 a: U' g
各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   
1 F7 i! W* ?4 @0 F條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
* i1 p' ?3 L9 _- j6 A/ U/ q
是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   . z* ?$ W: u( V5 x% A0 k
包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!" N+ }- l7 O8 S& G- e, b
但玩完後,件校服就要報廢了
) x3 g4 D  y9 Q6 e; T! }! S
. |. ?" N; {; ]
你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   
/ D9 i: N7 C+ \2 p0 ~$ I. o2 I6 V9 Y; R4 `

+ \% I7 i/ H+ f' U2 f9 t你每次玩完啲校裙都會掉咗?
- p2 D3 d3 c8 K不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
9 M) \, M/ t4 g5 N喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   
: k- x+ e. p; L4 L" K" O3 z9 w' F+ o: o' F1 M" T
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
* r; k& K4 @+ i/ G* y4 D! p0 V& |. F9 a喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
) V/ O1 P) U# |, ]2 P8 ?( {$ ~4 u7 S7 H6 K% N+ I* ?
好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   
7 L1 X0 Z( x* N4 E, P0 g9 s. f( v: Z  O& O* r  g; f1 S: y
, E$ j, q" @3 E/ L( |5 M' E
好似太浪費
. l/ ~1 S; R. x( U6 o, K0 l6 `+ T看看自己點諗囉
" y# \1 g8 H5 v1 Q2 H* ]. |由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它, [% H# o5 ^1 G3 e& X, c2 G
但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡