嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
+ g" _6 b% m1 r& z但玩完後,件校服就要報廢了
( {1 a' H: e5 q5 N4 F& q0 j% m+ {
2 X7 F8 i3 v9 E; r( D: @[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-10-19 15:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!- B$ M! v- ~7 B5 _8 Y' T

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   ! L$ c" a5 f0 Z3 s( ^+ g4 i
咁未成日要買校服?
0 x! R7 X- J8 b! @6 Y) P$ P4 M; E/ G家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   ; G1 m& R$ U2 P( g: n
點解要報廢?
( D/ \0 T7 x& W9 r, ?" K
因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   * g) r" f% v4 W, i& ?4 S
有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
* w0 \1 a* r* n0 m' d- x+ A* Q
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩
0 d- [/ B$ e* s  N1 k5 @我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩$ w0 f5 N1 K7 i/ j
而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   ) s% e! @: |9 Q

% X+ _5 t$ E6 I% W, B1 F% z6 k當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 * v8 I, }- H9 ~; k" N5 T
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩& W; j6 J3 a0 a: B8 ?; F/ t2 j/ P
而且還會購買,最近又買了多套
( y0 u6 N% }) k" n; g) @. v: s0 F
睇法唔同啦。
0 u' a" @0 H0 p暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事# h1 b. D% ]- ^& m' |3 [/ ~
而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   9 _5 z& H9 F2 l* J3 l
8 V6 Z3 b2 [5 O9 u. ~$ n: J& M6 E
睇法唔同啦。+ y: v" H) {  q/ C  o
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
1 n% _+ y2 s9 z& m7 s而未直接當玩具/道具住
0 U3 d- W3 ^, W: k5 c+ P
各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   
9 v0 Z! U4 Y2 `" L條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
; Q- i: t4 }* ^3 Y& F; H
是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   9 `  t2 k* g6 u9 ~; {
包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!& G8 p" }! g, a$ t) I" V" V
但玩完後,件校服就要報廢了
# D8 R/ ?* B+ r
- z3 J7 G9 p( P
你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   
3 N' |9 n$ K3 `2 W2 S( B% A0 i1 p% P# o: l6 W- S3 i

/ b/ k9 n7 O  i# k* G& E你每次玩完啲校裙都會掉咗?
& F% \6 t2 K# N' e/ }; T不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動7 f( Q! d# q2 V& f8 O# F8 J
喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   2 W8 E7 }( k+ Z  Y
; k+ r( W# f7 @
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
. T5 t) m+ C* v2 o喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
* C9 X1 U1 P2 O$ T. P; O& m, }: t6 h1 `6 x& J9 O+ I9 v
好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   
, \6 w0 i7 o9 Q8 n* `7 M
5 P3 X% ?2 P) Y. s) {- b$ x8 v' D/ K) v1 T$ r# s4 k, \
好似太浪費
. K, j3 ?6 n5 x* L
看看自己點諗囉
; g4 y' }0 D2 W0 P由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它2 z& f; [5 l3 d
但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡