嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

包住來釋放,真的很舒服

包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!7 H+ @- p$ j6 W3 Y9 e
但玩完後,件校服就要報廢了
# R0 q# L; z/ v% r" I) f
3 C; Y1 J6 S: [) R' c[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-10-19 15:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

磨下磨下釋放真的好舒服!!& d) [4 t5 G) Y9 j+ T

回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?

好似好好玩咁噃...............

咁未成日要買校服?

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   . N" w6 b6 O/ \8 `: b
咁未成日要買校服?
1 c$ M, r& N3 e7 R  b( m
家中的校服有幾十套之多

點解要報廢?

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   
; M5 N7 C# A6 ], H' P6 j) w; Z, W點解要報廢?
) Y4 l* I; H$ @! O* l
因為在J位置已經開了一個窿,所以.....

看起來好爽

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   1 u+ E7 d2 x; N; K- o# t
有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
* F& [9 a* u8 Z當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 % C. w* e4 Z& U' y7 O
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
. O: o7 f  w# T3 @+ o而且還會購買,最近又買了多套

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   
0 Z$ f- O. j/ V. b3 u* _5 w" `. o: C
當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩
8 C. e0 a6 ?; j% W# z; x我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩" @! S- ?0 B: i5 L, j; e" i
而且還會購買,最近又買了多套
' v3 Q6 \1 m3 C- D: Q' k, y" F睇法唔同啦。# O1 P" _# F% e
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
4 \( L- X3 _$ ?1 ]3 G! B而未直接當玩具/道具住

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   
$ V$ Y& \8 `; j5 N, n  I+ _: o$ _$ x3 @& m4 B5 F
睇法唔同啦。
( U6 q0 ^3 A7 X暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
2 Y" Z6 Y4 x, w) f5 D) W. O  j而未直接當玩具/道具住
4 x# d+ v1 C% P: R% |- N% |
各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   
7 F% T  b- r5 M( J2 o3 v# W" t條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
; S* [$ I& ^9 ^8 V是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   5 {# q- l  L) D/ e
包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
" S$ Y% I+ c3 `. J( u7 m' P& ?但玩完後,件校服就要報廢了
+ N6 U0 \6 ~7 f: R
& R$ |/ ]& K( h0 q( b: r
你每次玩完啲校裙都會掉咗?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   * J5 x. _7 c% a$ L3 \- M" d$ _

2 b( g& n7 @& S: ?3 a9 w, v2 q: |  l5 N
你每次玩完啲校裙都會掉咗?
0 F, f) \; ~8 |! }! m不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
& b% [$ C$ j" j/ N( G  F  R7 Z0 U5 w喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   
0 \1 q3 ?. X' Q- @
$ O$ u; y. t9 a, q8 i不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動: o2 K* ~8 g7 d- K
喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
# l# K% p! U  _  r" f1 x) h$ `# w3 x. Q2 J( E7 I3 d3 f- Y1 \$ K
好似太浪費

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   8 v. p$ K& k+ g( f$ M( f; u+ S' x
5 o$ [# f* V3 M$ o7 b- }. e
/ ?* X) a% m9 I6 e1 D
好似太浪費
5 T7 w" y& H7 F$ i- J$ ?
看看自己點諗囉
7 E# X6 E& d9 v' b$ a由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它
6 l0 t- X8 ~8 h9 D/ Y但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡