嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

初次購買t-back M巾

初次購買t-back M巾

第一次買嚟用
( I+ P$ @1 d, O- a可以喺著t-back時墊住後面個窿
) n+ Y8 V4 @, H0 k  D, F# N大家有冇買過黎用?
( `' j( `! ?" `7 W
! x! N2 {8 u" z! q/ p[ 本帖最後由 secretudl 於 2023-2-1 21:22 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解要墊住個窿呢?

好想看看M巾的形狀

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-1 22:19 發表   
+ W3 S" E0 \* m3 K- c/ M/ f好想看看M巾的形狀
6 K8 u" m# t; z5 ~& g( ^" w* j3 I, T! R: L5 ?" u: d+ v8 r1 K
嘻嘻 我有影到使用中的狀態7 z$ @: \# @- U  q* Y/ z
但係唔知呢度比唔比post喎

回復 4# secretudl 的帖子

可以一試,唔會跌出嚟嗎?

引用:
原帖由 secretudl 於 2023-2-1 22:27 發表   : Y7 T" B8 s- B  ]) I' X2 {4 f/ R% a
* r6 ~. m$ _& K
嘻嘻 我有影到使用中的狀態
  Z) x5 K; e7 P% w' g8 m8 ^但係唔知呢度比唔比post喎
" M" d- Y' H9 @. R# R" l
1 C4 B. K2 g7 h( c2 s) ^如果只係M巾就一定冇問題!

買來做什麼 雖然穿小丁有時感覺不舒服

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-1 22:42 發表   
2 g% H) e( x% b  j% U7 B7 _. y$ L* `' |+ q' H
- \' M7 h: N3 w+ i' M& T
如果只係M巾就一定冇問題!
) n& u9 L4 ?# R: u
  W( }6 M3 L- j" Q( S2 h唔係啦,係著住咗嚟影墊住

好想看看。

條裙好靚呀

引用:
原帖由 secretudl 於 2023-2-2 14:06 發表   
: {+ y. V# ^: @- Z( R9 B! @7 P$ [  A& O  O) a5 [( r9 b

) r  N5 R3 i3 q# N8 b% F* [2 Z唔係啦,係著住咗嚟影墊住
2 s4 f* Q: E* `4 P; Z9 n

" N$ H' Z* J# K$ T8 C9 Q墊住即係遮掩晒啦,應該得。

引用:
原帖由 西菲莉亞 於 2023-2-2 00:16 發表   
, L! }! e+ k. P  q8 {% K' R# z- S買來做什麼 雖然穿小丁有時感覺不舒服
; \  {6 M- K4 P
7 r0 p4 p; H0 H7 X, g% p' O
從來都唔覺著t-back會唔舒服

兩者不相融

現在這種還買的到喔???

邊度有得賣?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-2-4 15:09 發表   
. E" s* T% v- b+ z  Q邊度有得賣?
+ Z7 m" y* Y; r& ]/ Y; Q1 r5 e& ]

) e7 y* K' R9 u; H* e9 Qhktvmall