嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   
2 S5 G' B: A7 s& ]2 j* T- A 不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
6 |( W1 T' l, S1 D我穿不下
* u/ W" |1 ^- `
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
& f& T# \8 E# r& o/ e1 \6 X好正, 一千都值
7 G- }5 V1 d2 x3 ?
一般啦
1 U' u4 S% o6 M# ~0 z/ K" E
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   - ]( ?# n: X7 R( h5 a6 O0 h
華歌爾買三件錢包很重傷吧
( [  b$ A# S; S% G1 `1 O( s
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   4 y1 M5 K/ K, ~# }) o

+ S! Z* o* ^# o) o+ P女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
5 G  o* U6 @: ?& B) F  U' H" V3 B

% i. k( V/ x% ^/ c1 E$ t7 v. I佢唔知你地係夫妻
; O: u! y: g# t) S其實佢係為你好
9 Q% u; i# [# |: Y6 e3 G( D; ^加長扣會減少個扣的拉力8 l' U) L' J0 U7 n7 e7 `6 M
男生比較容易單手替女生解扣
4 l" e# H2 S- r8 W

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   ! g( e; D8 H8 \- Y! E9 Z5 k1 i' n

* W  n! E9 v' N& J4 z) s8 W; Q- p4 b: B6 X0 D7 l
佢唔知你地係夫妻
! V. j: X9 |5 P: Q5 H其實佢係為你好0 }/ n! E( P5 c) b% ~. x
加長扣會減少個扣的拉力
" I* a! [$ t  v6 w/ @5 U4 W男生比較容易單手替女生解扣 5 e5 V8 P2 {6 d* O7 u' W; c
. `( B0 J5 V+ R( i又係喎7 W  j9 A. r; _6 K0 @* X9 u
加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先
- f7 y0 i! A: h2 C, V7 r( v; [

4 p7 \8 d) K! R4 a1 D' V- ?
  M  B0 E8 w5 N3 g( P" S; M+ o- t* D. E* _! h4 d$ S8 \3 s/ K2 [; I# m

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
5 ]% v; `3 ?6 u  b4 m9 g1 \- j老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   
% n$ V/ \+ {0 ?3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
# `1 x2 x) c' _- O4 `2 q% q* t+ @老婆知你有份著?
3 c9 U( P- L+ e8 S0 e; M
三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!: H3 @' C; q  E0 l
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆7 c5 n' Y. t/ [; |& O
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   * Q2 R6 M& q6 r! `4 _
我都成日買wacoal俾老婆
8 \2 [: N) r; {* d8 }: @7 d! X不過佢近年啲款麻麻,買少咗
6 T9 a2 [! c; L* Q, J係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。
* n7 b- ^5 C: l- x0 G8 w) o
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   6 a/ ^4 b: m/ s; f1 C
wacoal 係舒服D
. Y+ y+ ^! T4 g7 a1 P應該不錯1 q) m# J/ m  y/ y& p+ g' Z
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   
7 j$ ?$ A4 u: f( Q唔起眼,但都好睇
" ~  q* _8 [6 j; J5 S
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   " t; `. D6 j5 `$ c. M& W
我都成日買wacoal俾老婆: n8 D* ~: j" C) X2 G+ p2 X  I, V4 J+ s
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
) y0 ~8 {/ X& c5 Q( c
; X, N- l  k- c7 @  H- aWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上