嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   3 _' E, L+ B& x* y
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
$ t9 P2 F( N& g. b; q- g2 d/ i- {我穿不下2 S5 `+ l# M3 x* k
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
6 |1 t9 P2 j! q2 m0 P- e# Y9 H* l9 X好正, 一千都值
: ?) s6 D8 E+ W! k# C, a一般啦* e$ W" s$ L8 _* |) Z
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   + ~2 t! E  ~+ X9 g7 {
華歌爾買三件錢包很重傷吧
) N# u! T% D/ N9 _& V, U, k
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表     t2 u' M& p: J+ ~& z

$ K8 V% X) ~! ?# P+ V& M女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
4 y+ E* W/ O/ B/ Y) Z# o& T  a: S1 ^9 r2 s
佢唔知你地係夫妻$ r1 ]! x) [2 c. v) ]- l2 z- X
其實佢係為你好
- s0 q6 g3 Y  g3 `+ j% j* T加長扣會減少個扣的拉力! c+ Z5 A1 `! U, `. S6 ]  p1 o
男生比較容易單手替女生解扣 $ E8 `5 D( O4 {# x# k/ v

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   8 U5 |  s7 Q9 \. e

) M) q7 o2 s' ?: n- V, V, q; P, v% T' }9 d6 Q9 W1 J1 y% w
佢唔知你地係夫妻
  c% K$ L$ c% ~' }: `其實佢係為你好1 ^0 \/ }' \3 i
加長扣會減少個扣的拉力' o$ h( w, |6 j) U! N
男生比較容易單手替女生解扣 " b% _+ e( {. V% r
! S; c) W; A, `) T' e8 I4 x又係喎/ K9 |, d# X; @8 U$ d1 R
加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

- g5 H$ Z/ X: s" K/ f
* D, s- Q* x/ r6 W1 D
, X3 c. j- R' t) [6 C, v: _4 Y+ a
! `) o+ x0 Y, u$ H! g3 P9 S4 I; j[ 本帖最後由 samou 於 2023-2-15 11:47 編輯 ]

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
2 X* M3 g) H6 F" G* A老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   : t, W( p4 |8 P" R4 E
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
' z- W0 ?, k3 T5 H老婆知你有份著?
( M: g0 S( N1 h8 m1 I三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
/ C" q2 d% G- [* `2 D我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆8 _# {( w$ c" O2 \2 ~6 G
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   4 e8 Q+ U- W& b: \
我都成日買wacoal俾老婆
3 _7 K0 }; e6 |" O8 U6 F3 f: Y" j: q! ?不過佢近年啲款麻麻,買少咗
: \2 b3 j" u9 q7 q, e' M5 W  i+ i+ D
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。& X) w* f1 a5 k+ h
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   % h- d& Q+ l. x! z) H. T% z
wacoal 係舒服D
& r( P5 E* u5 y) I3 q
應該不錯
2 v3 u0 ?: s8 \  j9 [4 N* @4 e
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   * [; f. m: ~! [7 y+ l! b5 Z
唔起眼,但都好睇
& ?! G% E, s0 i- P老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   1 s; \2 D; h, I5 `0 ~
我都成日買wacoal俾老婆, I7 _# ?5 t) ]" j; x, V+ P
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
' r6 Y# s5 t: v3 k. v( s: k# _

7 j6 T( E' B2 K& v' g7 x# lWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上