嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   5 s- o8 t' H2 U4 U' x
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
2 D" j9 D7 ~  i  f
我穿不下
/ ?1 c% Z- [+ x. L
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   6 `$ k& K9 V9 W
好正, 一千都值
6 L$ z$ o: v+ }: u$ M2 ?$ M( @1 e一般啦; {1 W" f6 ?" F5 I
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   
* n4 R' T- p' |. @8 p+ r; x華歌爾買三件錢包很重傷吧
! Q+ l) ~: \- X) w7 k" y! d
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   
. p/ d5 I7 Z. I# b
5 e& E- _+ Y' S1 D女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
" d6 H6 Y3 V+ l
! t. n, N9 Y0 a" \' u" a佢唔知你地係夫妻! L) s" ^1 h3 D/ |( _7 I
其實佢係為你好
; l9 S3 t# X) }# U8 f2 b加長扣會減少個扣的拉力7 j) @: O- \9 J  E5 g* d7 ?
男生比較容易單手替女生解扣
5 N& a  h: ~/ q  O! v5 B5 x# y6 x

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   9 e* z9 Z0 d- R% y7 W5 H& A
& D7 _: r& T4 ~2 a

; M5 u, _) E3 ^, B$ L佢唔知你地係夫妻
0 L9 X: H9 q" P. K; z( G1 l其實佢係為你好
  h6 }) ?$ r- \" d7 ]加長扣會減少個扣的拉力% C, w* Y* A3 B9 n$ E6 {0 W
男生比較容易單手替女生解扣
( c- w( A' k0 E8 Y
9 a5 c5 A. s5 t. q+ y: u7 E又係喎
  w8 ^( O/ W4 G. F6 b加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

4 t4 @8 Y5 Q& \$ ]' C9 N  S0 W# O. E0 P8 V# q2 Q

+ d6 q" S: o2 b. S, g7 o/ o2 l( Q3 \) U+ s% R

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系3 m2 Y* t- [+ _% R: u1 Y5 Z
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   " W) x' d& D. p$ E) h1 |$ }, m" @
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
1 C5 p7 G+ C+ ]" \& h老婆知你有份著?
) V4 k. [) s* r
三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
0 i3 N- t' h' l: O: \我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
, ]5 ~. b* p; n& q不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
6 `0 H" X3 `8 T, `6 z我都成日買wacoal俾老婆- t) H6 B* ^9 J7 ^8 ?9 A6 J
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
3 D0 A6 j2 ~! B/ |係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。
5 W3 G  l4 Z; m' q- x0 t* P' a9 t
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
* [" ~& H0 T3 w3 P3 q: I* x% pwacoal 係舒服D
& m( }+ W1 Y+ M1 a& f
應該不錯
) t: C4 m- B9 ^& j% o7 M. R/ Z5 Z
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   
. Q/ g  X9 f7 I  }唔起眼,但都好睇
3 l$ Y; c' F' s
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   5 r- P# d, m  E& s3 ^0 l0 @' b
我都成日買wacoal俾老婆( A. C. e. m; O5 P2 y: G& l
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
1 D# l2 m5 m; t  K

* T. q: H' E4 \0 YWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上