嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   0 d" ?$ a. R, y2 ^. N) X
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
5 ?& v$ d, M; B
我穿不下
- w& U& M+ {( c* u$ \% l1 g
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
9 p2 z9 o8 M: A: s好正, 一千都值
1 {8 Y- E' }( T/ u) Y一般啦" i1 L8 |1 ?( h" D. a
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   
0 ~/ \# a  I8 \9 d  T華歌爾買三件錢包很重傷吧
. ~& m% s" K1 S2 }0 P一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   
/ }: [, \5 l9 X, p- O
* M- I2 \/ e( S! V; A) N8 L女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
% V9 a6 L# q( G/ B. U5 f
  R4 m" @2 s/ L佢唔知你地係夫妻: B* H" V0 Z- }+ z
其實佢係為你好5 D) g: H% g. k$ @7 o7 S5 R; [$ O, X
加長扣會減少個扣的拉力
$ U3 t8 A9 U# d9 i" `) H男生比較容易單手替女生解扣 , g  Y  b$ \: I0 p$ l- o

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   % o# q8 c% V" N/ t8 h" ]

+ v. r9 K! o( u  _1 r1 a8 K
& s9 c9 j$ |) e/ \佢唔知你地係夫妻& R/ }* W6 G3 h( X8 A- K) J3 I
其實佢係為你好
5 g: g0 v  r" q6 B/ |6 k# A6 \加長扣會減少個扣的拉力
! h5 A- m; k; r# o, @; G男生比較容易單手替女生解扣 / [% |' @3 @3 Q, T$ L/ H. I) @
0 U( c" a  o/ E" q" {
又係喎
( h4 Z* o- `& @5 j8 J7 y加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

, `& A% l6 u: _7 \& X) t4 F/ q" X; `, P& S
: Z( a. j" ]* `$ p: P/ r- N1 I
% T) `  C* a/ Q3 M# W

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
8 q! {* a2 j# k2 R* b! G老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   
$ J8 x2 N& h, i, c3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系) P9 G# E  B4 T0 c1 K
老婆知你有份著?
0 U0 k1 P: W- p, k三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!) B& O5 r; W3 M, Y4 n2 H
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆) A( l) P4 Q! y8 B+ V# @
不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
1 V% w" _/ e" V我都成日買wacoal俾老婆
) V$ H- V4 _" A/ B  D不過佢近年啲款麻麻,買少咗
$ m4 G8 \2 R! |8 c0 @* j係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。
4 E9 P2 l* h$ b+ f+ c
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   % J( x8 i7 n* N  T, X; ]1 D6 a
wacoal 係舒服D
2 a$ H1 ?% c. \& D, b
應該不錯
5 A1 m3 _- j  R
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   6 v& n: \9 J7 u
唔起眼,但都好睇
3 H4 ^" t/ V8 ^) U
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
2 k+ n+ {8 ^+ t# B7 x我都成日買wacoal俾老婆
5 I0 i) ?  [! Q5 T0 f6 ?不過佢近年啲款麻麻,買少咗
2 T4 ~# j& `2 I. V& ]
$ M* }. ?0 c2 P/ O% S. @. q- N% F! PWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上