嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   
* F* X3 C, m/ W8 \2 V1 o 不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
+ n7 H0 K! W6 g7 f. w我穿不下
, c" b6 \6 i- ~0 ^! D8 {( B
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   
# @. M6 S5 U/ K* J好正, 一千都值
+ q# V: L. H% N一般啦
0 w2 j2 }1 E2 e
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   ' d3 `$ L/ [- r: P  h: e+ J- A
華歌爾買三件錢包很重傷吧
  `2 C4 O2 }( [0 W, Y) f
一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   
2 @: b5 B) E2 k, a- k" A, i8 ^! i% p: O- J/ `/ d
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
/ }  n  O% n, A$ b; m2 v

4 F5 X: B$ O* s, T1 k佢唔知你地係夫妻1 V$ M' k  @) A3 I9 Q( x8 ]
其實佢係為你好5 o& ?, R* M; ?5 H- a
加長扣會減少個扣的拉力5 m5 V/ V8 j1 v. Z
男生比較容易單手替女生解扣
* E7 X6 ~8 W6 R; u) W  y( J$ |" l# G

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
& \$ F' D* ]( ?* _; K1 V. K/ `5 y6 O5 h9 g6 S- u) B" t" S8 m

2 E2 R# W& V% ], i  b佢唔知你地係夫妻6 P) ~0 w$ G- z8 K( I
其實佢係為你好/ G0 e% t6 E. d
加長扣會減少個扣的拉力7 q( m! J6 Q" r
男生比較容易單手替女生解扣 " P* g  t  r, h1 q
3 K% h2 U7 l$ O( `又係喎; d0 K5 |2 K* g
加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

5 c, o0 [( }  N0 M; @, t* R9 {5 m+ I( K1 b0 p% o
+ O, O2 t) D  ?4 v

8 H& j% [7 B# m3 w) n4 s& h$ G[ 本帖最後由 samou 於 2023-2-15 11:47 編輯 ]

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系4 i! U& \- s7 E0 ?3 v6 N$ [
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   + m2 P6 @) V& `( ?  [
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系
) [& i  @; x+ v' ?老婆知你有份著?
3 j  c; A! D0 m, l1 S" y三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!
4 Z0 @( v8 `4 S# v: ]( w: h我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
: B8 f; C1 m- \5 n! z( w% H9 k7 L0 l2 ?不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
; f  r4 d4 K7 w' T; k我都成日買wacoal俾老婆
+ C! y# v& t, v不過佢近年啲款麻麻,買少咗
+ o) Q8 T: k6 }) o& F係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。; K0 ^4 J7 q! X7 x
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
/ S; E6 y1 C/ f1 Hwacoal 係舒服D
, A+ Z# Y4 u, C: M
應該不錯
5 l" p( O# k( s; u
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   
7 k9 d8 T3 V3 i- D, A! I8 }; i唔起眼,但都好睇
* L7 `" v' U2 O$ y+ ~5 }# Q
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
; b+ f6 R# y- ]2 g8 R0 E  [我都成日買wacoal俾老婆
  a1 r$ f1 o! _2 O# F% A不過佢近年啲款麻麻,買少咗
4 \8 r: M. ^$ y

, c3 m7 G0 R& H! N0 kWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上