嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺, j8 x% q# M8 Q! ~
7 q0 J' h( b0 C3 S1 f  B  l# m' k
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size& j) p; c3 X& r9 Q) |# S: e8 \& G
好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
# s% p" j# }8 h. Yhttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!
. S9 \" {( W, d1 r0 K3 R' s" M

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   
8 i9 O% ^) S+ k$ {4 E4 D0 y$ r唔好睇小佢平價棉料兼 one size  V3 I1 D) e/ g+ b+ F
好蝦人著的
% W2 f/ ]/ d# j其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
2 O1 j8 x/ x' f+ j2 P+ O& @我外出也穿長桾
, Q* h% a7 b; j& l. nhttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
8 i6 o! E: H* [  a. A9 q2 E% i你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗+ |% F  r3 c+ }2 }+ b$ t

" {* b! b4 V8 D" D[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   
$ w- m- F9 ~2 E9 E
  X9 `% l# i$ |" K6 z你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
; ^5 w8 D# _. ?* m6 D

$ h- L) }/ S* ~% X. H3 }有外出穿上,比穿短裙方便
/ p) G0 t, T# B5 ?: f) z8 ^看看本小姐短裙
" H) W+ l( M- y/ f" h0 G& r8 x/ V2 c8 n) |' |! N! u7 m. @# E
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   : _  x, l5 q8 f$ m$ Q- J  A

' x4 [7 X9 k* h3 _0 [0 D$ {* ]/ V+ a: T" V/ I  G. ]  h6 A
有外出穿上,比穿短裙方便" `3 M" o) c% U+ y
看看本小姐短裙
$ G4 _0 t+ h, p, ]+ q有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   ) m6 W7 D0 H. N

* m3 D0 V0 K* g( ^9 H, m$ G% i0 c有啲三級喎
/ y8 U7 N6 B0 ^/ a. M
& r; P- ^# r1 N% \1 P& u
想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得  r" U( _: w$ ~! J2 Z6 F. s2 s
8 l( k9 J% n' Z5 {2 L6 k6 M
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   4 l3 i0 k# A( F* ]! q$ i
長裙遮腳,唔剃毛都得; r. A* }0 H* k% B3 v0 J

1 M' I6 S: H5 N3 v但好難著得好睇
8 K1 l, o1 @' d4 L- s不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
8 T1 [6 ^4 X* w& M6 q棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
; l; |- X: N% [4 D. [/ ~. A所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型