嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺8 r& A/ I3 d! n. g0 G+ I5 r& H

7 @4 z- J% ^8 p) o! e! C[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-24 08:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size; H- ~) D( d. }: z% y) k
好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
7 w. J) J& k) whttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!
5 L2 a5 @' _) q4 h1 r0 s# S  e! [

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   3 a, ]) D/ F; M6 e/ c. S9 R# f
唔好睇小佢平價棉料兼 one size2 F6 O2 ~; I9 C+ a7 r3 Y
好蝦人著的
! w, v' [" t3 q3 h0 Z. X其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
; r$ p( A3 M" b( B我外出也穿長桾
! u- f3 T1 w- U& N9 D. zhttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
  Y. h5 D# k2 e9 C5 t
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
1 E1 m6 \+ K& R! Z
, v  l) M# L0 d: H. z[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   " V/ X4 y7 K6 s2 ?

o1 Y7 Z/ ?! u( B) o* h你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
7 z  b- h& J( M7 e8 X; _$ o

) \. ?+ j/ \% `2 {! |: m有外出穿上,比穿短裙方便
: Y, x3 T8 Y: G& B# y) h, ^看看本小姐短裙* r+ G/ w! C& B% n/ O3 J2 M
- i/ N: x" o" I; b8 G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
' p0 c) k3 x. b
# m! B7 s5 {& ^
4 U" w+ u& X, C( p( t. y有外出穿上,比穿短裙方便/ r( Z4 H& [0 }* @' h
看看本小姐短裙
" v0 D1 [2 A6 s5 x" W有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   
. A9 ]. _9 A$ d" ]  u$ z7 D9 S) {3 j! ]% [/ w: k, G
有啲三級喎
" m( E  T  {0 e. K% S$ x2 x
; j2 K4 L; d0 J6 G  o
想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得% d7 W% h! f$ e7 A
$ |3 `! M" P8 ^* n# a6 _4 |
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   8 l' e% l2 U( F5 p  K, F
長裙遮腳,唔剃毛都得
+ G2 f( q. D5 x3 {1 a2 A( d9 n' K8 [
# F8 f: @" L1 P5 W' U7 E. h& Y但好難著得好睇
1 s- r" n) r' c: N  ^不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
4 i% U  r; M$ D棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
1 l9 E7 U2 t7 w5 x8 H
所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型