嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺
5 @# |5 h5 c9 D7 O4 l; e7 _! j$ v
1 O% w/ N( c- v5 W[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-24 08:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size
' J3 D  h+ \) k, h- d% H2 s# L好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾; x# p7 o8 X: u3 [; i
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!* _1 ^* x8 K& ]; \

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   
$ x5 Q2 u# o$ Z8 p# y唔好睇小佢平價棉料兼 one size
9 j5 p1 S/ e* R; O- C好蝦人著的
( E( I8 `$ t1 I1 ?5 }其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表     n; i2 g% _2 \, v$ M
我外出也穿長桾' ]# `7 s1 W( Q
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
! \5 ]/ A% c- S
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗5 z  m7 t6 z& @/ u
% I+ X) Y4 f: P$ {

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   2 @, @+ H7 f" l5 e
7 c8 M: d6 k2 k! X5 @$ }( r0 R
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
; w  `2 L: C8 s* p9 R9 D: ?3 ]/ F! S$ d5 i+ U. T
有外出穿上,比穿短裙方便( L' S( e% ~+ ?* A5 I
看看本小姐短裙
5 q* W$ r1 j- I! A3 Y" Z7 p1 |4 A  m3 d  h0 J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
3 U1 j) G. t2 e! t/ ~! ?
8 n* h1 u' z: p- a% I
* a% P' p) X( Z+ s有外出穿上,比穿短裙方便* `  w3 d0 ~6 z; |$ U- l
看看本小姐短裙
8 |+ ~! H! \1 h& i2 A8 Y
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   * G/ S& d7 x4 `/ M* u+ |
% e" G6 ?# T2 \! p& b
有啲三級喎
: e  [# `8 w" ~$ m3 Z5 [0 ?- T

1 N9 a; c3 @" O; _" J" `想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得; H: t& V+ I7 }  o

+ Q" j( u) D3 H7 q* l- P0 x但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
6 W* \5 A4 Q4 @. S0 y% G3 g" o! o3 P長裙遮腳,唔剃毛都得: M( z, b0 X! }% e

% h: W9 p% S. W: W! |8 W$ p但好難著得好睇
; K7 e& i3 u6 q3 k3 n; ^
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
% N- x, e+ [% c# s- d- I棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
. n) C9 F2 A8 F; ?3 R所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型