嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺
  S3 {  Y2 k% R- M; Q9 c1 T9 P# N5 R6 q) h& U
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size3 G& j1 k, l# Q5 V+ {
好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
2 T  l3 z6 Z" o. _8 a. E1 _* thttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!
. F! z& k5 J/ S8 x2 @; ^! D

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   7 M. e6 ~9 I- n" G- d/ J& ~
唔好睇小佢平價棉料兼 one size
6 q5 h8 j5 T. q& ?9 j! `6 u好蝦人著的
. c2 e0 j; j/ b* [6 ~
其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   1 P: x6 a: Q/ y, H
我外出也穿長桾( A8 s; A# }! K1 |$ B& B' P+ Z0 H. M
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
6 p2 b1 C, v1 p. |  ]" o
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
2 w, i" h! U! J
6 b7 G2 }. j- a. ^8 \9 B; W[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   0 O0 y6 j  a% D/ ?3 ]( Z7 Q

0 R1 m, A) M: [1 }你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
; ~* t) M" N0 e- S% X
* X3 r3 P+ M. R( l6 I2 ~* ?5 O& g/ `
有外出穿上,比穿短裙方便: [# C9 N" w# ^1 p; q! |8 h7 _; O
看看本小姐短裙
* }8 Q5 N  o, t. E" ^4 }
7 F, p5 K/ U7 Y1 t. H; C3 V[ 本帖最後由 joey221 於 2023-3-14 19:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
+ j2 R# T& C8 Q( x! F# G1 N+ c1 a+ C+ n( e  I1 @/ y
& S- U! [' M( A0 Z$ [2 m$ l
有外出穿上,比穿短裙方便
: B1 \2 G, I. G6 B看看本小姐短裙
5 C- E0 S& y' C% X7 X* e1 r1 }: K
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   
& {8 z% d2 F# N
$ J6 S) S- C! u- Y2 I有啲三級喎
. J0 r# e) j  `9 d; @+ s
; j/ T5 J9 T1 }  ]
想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得
0 S$ S& j0 r6 P) d' V* O. k! R: p5 y" L; T& U
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
: [' F" [  p5 @! L( Y3 O6 r5 m, d長裙遮腳,唔剃毛都得
3 Z3 X( T5 ~* I/ G
. X& O6 C, P9 r! }2 {( r# u但好難著得好睇
$ ~1 ]! H& `; _' p; D9 X
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
7 f5 n& j: ~9 D0 y棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
* V6 W& S( Y3 K所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型