嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺
. V( G6 [, C% U% {) e# ~6 S
! n- ]1 R" |, D, R9 u1 L" B2 Q[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-24 08:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size
( g# S+ s4 u: Z好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
, r) K. S! n/ k  [https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!, U- k. T; Q& o

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   ! ]7 k2 p: w3 D
唔好睇小佢平價棉料兼 one size
7 F8 _1 }0 t8 [( W+ Q# j好蝦人著的
: [; n: A* i3 I' c5 n3 I
其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
. N* P8 j, b2 W我外出也穿長桾/ x; k5 _3 K( J1 y) @
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
+ ]2 d; h2 }8 [7 C* d$ ^% B4 E
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
" u1 x* M# N9 G; E
/ G% j' e6 T, p  N- W[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   
% F0 y9 n  m& C& v, q# @1 M8 f9 J
. q( W% E# X2 [+ ~! h# q你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
! l+ s2 I, d: H& p% `- F
/ z# f$ o% |5 m& C' v- l1 U有外出穿上,比穿短裙方便
/ M& t( U6 g+ r" @8 j! d看看本小姐短裙
! K0 ~+ p/ A3 X4 y* V8 d" r
) e' N4 [2 c- q0 |- V[ 本帖最後由 joey221 於 2023-3-14 19:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
( p9 P. h# K: k5 g) ?) p+ U# e4 k0 U( ^  g& n8 a0 ?; W" F

9 `' t0 Q( l3 X, G) x9 [有外出穿上,比穿短裙方便
$ C$ e1 ^$ f" W2 f% {看看本小姐短裙
5 j2 n: L0 L0 p! x6 E) M有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   
- ^4 V5 Z2 }, _- g9 l$ S0 G
9 `  M, M1 j$ b! q2 w( H有啲三級喎
' }2 c. L- H# R7 p4 }% S6 _* T' H# @8 o
想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得
7 V/ L* S/ k  Q9 h; F% }# W
3 {8 e( e! f! d1 J: }8 u5 S2 b: h2 d但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
: z* p+ u& W* [& y; K長裙遮腳,唔剃毛都得; D2 F2 r1 t3 L1 z! a! A/ ]6 w
3 G8 j- g' ~9 N; ^) j
但好難著得好睇
7 ?- J- d. y) ]) ?
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   * @9 M9 e, h, `1 g6 f2 Q" J+ G
棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
6 p. P4 z, {6 o$ i/ \所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型