嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
9 _7 E' B% t! k5 a9 X) D# Z. ^, v" ?( r" r6 t3 J
! }) n9 N! `% b6 L% b* h8 k6 B8 [
' |$ ]) c' r, y6 K4 c: ~
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
7 G( T, J+ n& J$ O1 q) |4 B
因為唔方便唔舒服囉
& t* I* N6 Q) G( V+ b, w; z你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
% W% x0 |0 P% }: @9 b6 X: @1 A7 p/ F  F' ]& q* Y" j# b
肉絲著得唔好睇:老土
2 d- `1 H( `& `0 F( f6 h: |& t, y* K
. U3 N6 g( j* Q$ U肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

/ D. @& B+ ]+ B! r: D
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
" A% F1 b- U' {0 D! p是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦) t; A. ^8 y- T* j& P$ @: m( W
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   3 K9 W" b9 `- ^" i- }& N

* h) g* ]$ w, ]4 K/ ~1 \! f( ]倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
! @- [' b7 d; C: [! |8 F是絲襪的問題還是人的問題
; ^8 ?* D* n) o
: k' K/ T( U" C* Z, k  |5 n, a: n都仲有主觀因素- I; F: ?9 t' f0 N, L
以前有個gf7 ]# n5 Y# k) P! Z% H
佢打死都唔肯著絲襪! W4 I1 s8 g2 A5 J, u# p
話著咗對腳似義肢/ X3 c6 M- S! d, \3 K! B, v
咁佢皮膚的確係好白滑6 M& Y- d# B4 N
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
3 E. l6 e0 R- f: _

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
: l4 B0 u7 `7 k
( ~+ Y9 W6 b) n. }8 o" d8 i" J: `7 i6 R. ^
都仲有主觀因素) S1 Q$ V4 q7 P
以前有個gf( W4 p9 O/ x  r' n$ F3 Y
佢打死都唔肯著絲襪
' A, V: o/ ^# W; p話著咗對腳似義肢1 \. C/ j8 L- }& v+ a0 i2 G/ _; b
咁佢皮膚的確係好白滑8 B" C, |( e) ~2 P) |& W; C
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!/ f4 E7 c# R# \" {; a: \# s9 K
5 z1 n: U& W1 v) G我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   $ e7 D' A0 J/ r7 ]2 L% Z
  w( J7 v$ \8 B* M4 `
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
2 L$ |8 B# Q5 I* P& g
. u3 Q7 O5 V; A) s佢俾你著真幸福
  t. O$ f$ H1 v9 ?: J6 C好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   0 e, X, ^9 ]- ]

. |# P. S, I4 E- o4 z; g% R  X% r; @* u% }. W( T1 R9 ]2 q
我国的女生,9 W+ Z0 @7 z# a: t
比香港女生多穿丝
" ~! F, Z: B$ G- l( C: O! {% I 5 P9 K& D" I+ N. n0 {4 M# a8 j
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
& c( D/ G4 J/ T7 e4 k9 L
3 q4 _# ^9 j+ J' p/ i- T[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   
/ ]  f+ d# R% B9 I' _, q5 W
: ^# _6 {1 S. c  }, @" l$ |% R
' X3 n- Z3 }! }: P7 m% U9 `1 B但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
) H* c& ]/ d; i' G4 w$ G( l
% |! \/ x9 i' `以前的確係咁' Z# [2 @$ `7 d& G+ }. b  y3 j/ O
但疫情過後
* \# H+ t1 K' \: _$ Y頭幾個月來港著絲的後生女
* u6 t; B. c1 w* J! H; E- D5 f$ f: o有薄黑絲/薄閃絲3 b% ~' v& h" Q! r9 a* G# Z
一般都著得幾好睇
! @$ |6 z' a; z- B* \暫時未出現三個骨