嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   + ?  O1 i( `/ e5 k7 j# k/ R- f

6 o* q4 K% S3 }! f
8 n, F. C) P( Y" n
% z$ v% i2 g% D, O問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
. C' l$ j; ?' y( H  i5 ?4 ^
因為唔方便唔舒服囉
/ R6 l% s" I- f- g7 q" m* J# p+ Q! p: ~你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅- J/ _' e0 F, v' ?

/ o- g+ ?9 W4 m9 q( O. y0 [肉絲著得唔好睇:老土7 |+ b/ E9 ~3 j& ^0 a

9 E( @  s  R% ]* X' t/ S肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

. v+ Z' _! o- H1 `* _3 R
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
  k" c; I1 i2 c是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦/ \7 ?2 a! t5 u4 |% v
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
% B& j7 t" g( U- I; }) ] 6 u& x" u; I" e" E1 r7 P
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的/ [+ m% V# K: i4 v
是絲襪的問題還是人的問題
8 l# |( \4 @& m& R# Z' B
0 I! T) Y- D) M" t
都仲有主觀因素
  n+ N* y. g) x+ K9 q( j, P  a5 }以前有個gf
* Y6 [8 ?! P; `! h/ m, f佢打死都唔肯著絲襪
4 N! }7 b( w, \; @" \話著咗對腳似義肢8 ?. _0 Y$ \9 C0 w& d0 ]+ M
咁佢皮膚的確係好白滑) P. [! t: [7 o, `+ K
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!2 D2 g6 I# Y+ \- s

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
  H2 M# @, m, K; U+ y
* `* I8 O6 _) I" s" \
2 X7 o: e( v" p3 Y+ Y4 ~都仲有主觀因素: ^& t" A" l$ g' ~2 s' z  y$ Z
以前有個gf
. A) C' A: Z* e/ p) t佢打死都唔肯著絲襪
) E* |( J9 J9 y( r* L( K話著咗對腳似義肢3 ?" U: E% m  A% d
咁佢皮膚的確係好白滑
4 \# X- s# u7 R! d* J但係我想摸的係絲腿啊,唔該!2 U0 _6 r' K: ?5 c$ u( K3 R
4 Y  y4 |5 j- A0 m7 G: B0 L4 Z8 d
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
5 |9 F& G* ]) \4 l& t/ N3 Y8 X7 t& p+ k) O  `, i
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
  s6 @3 {( H; D0 [. c9 k

' ^: B- [/ l% b$ O! O  x, ?佢俾你著真幸福0 Y* C) N$ i; [6 ~; m
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表     k; B, q/ \) j0 J
/ m! V5 {  _* ?- W3 f+ R

3 ?$ W( q8 v% @; D我国的女生,1 b/ X& M+ X; A3 N2 ?) b' x
比香港女生多穿丝
' k6 K1 E+ l+ a% \* ]& k 3 F) K; \' A* y' j0 `: x5 T$ d
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d* G+ h! |/ f4 [" d$ W

* s/ y" \. Q  A: o0 q[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   
7 g. M- m3 r2 ~3 g4 h' w7 \" E& u4 i$ ?- K! E8 F
# g& K% U4 `' @1 M+ ~
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
" t; i; T) J3 U$ L6 T& \3 q2 B( r4 l
6 D( \4 E9 I6 ~- m以前的確係咁: y  R, o5 A' I, R! ^' T$ R
但疫情過後2 c# l& H- a& b. U0 V8 j  [2 [
頭幾個月來港著絲的後生女( u2 e. ^$ {! B
有薄黑絲/薄閃絲
. P3 [+ X9 n5 j* `, e一般都著得幾好睇7 R- ~# L8 F+ k* c3 Q
暫時未出現三個骨