嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請大家給個意見,關於玩校服裙

請大家給個意見,關於玩校服裙

這款校服裙,家中存貨起碼有5條0 Y# m+ M: l/ _! B
雖然是我喜愛的款式,之不過.... 9 f% Z  `% [# u/ C8 T( _
都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了) f0 _4 w/ n# L0 d1 o
今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢. q9 J. d8 T( r& [
大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢9 g3 a# T2 L6 n; M
我就想幫它做開胸手術
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

送俾大家免浪費
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
9 K# n3 t5 v) \3 N! \: p9 g2 o

引用:
原帖由 user9527 於 2023-6-19 23:09 發表   / e0 @; f+ e; a" A( {. P7 W
送俾大家免浪費
, ?1 H1 N$ N( j. R# O7 B
送出去,我今晚無得玩

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-6-20 01:36 發表   ( E* q- T6 M  o) \7 O. L6 }) \! c
穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
, a  l: o0 Y$ t6 S- i
% E) T+ n5 f! k; G0 k5 }$ Q! o0 ~
夜深了,夜鬼就有

著住佢黎玩濕身!

引用:
原帖由 hahaha12345 於 2023-6-21 02:01 發表   
2 ]1 H1 p9 }) ]7 R7 f) n8 T& m著住佢黎玩濕身!
$ w! w5 B& \+ x0 u以前都玩過,濕了除返落來就好難

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-19 19:54 發表   
5 n+ d' w1 ~9 P8 e這款校服裙,家中存貨起碼有5條! J3 S) |" h" ^; y! y
雖然是我喜愛的款式,之不過.... 5 X) C6 R, d( S. A* q- e+ k/ p
都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了5 H0 _4 ?3 r9 }( C
今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢
* ~) Z2 Y  J0 Q% ~# A) W大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢:titter ...
/ o6 s  |2 y8 F1 v+ K6 i我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-6-25 10:29 發表   
: f) a9 a. v4 j! m+ g7 n4 e
5 G' H8 D/ `" s: x! j我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
9 B: o" c$ B. [4 w% w) @
好想看看這段片

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-25 16:18 發表   
9 {8 |/ H8 u& K3 m( S1 n$ H! l: F  E0 @- x
好想看看這段片
" Y% A: s6 S+ B% Z3 x, ^- Z我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙嘅片、你就拍校服裙啦
" i) M% ^5 b& l' l% C7 D
, j! s+ c6 y) X* R! D+ `[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-27 20:22 編輯 ]

[quote]原帖由 mimiwong 於 2023-6-27 20:19 發表   
3 t$ k( F# J% S4 r. V, y4 O" {" }" ?2 N  |9 [) Z" ~% g0 P
我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙

送俾大家免浪費
* v* b4 P  R0 j5 u$ v% s- g/ ^

邊度仲有得買校服

如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-15 23:31 發表   
2 r+ f5 W. T* H6 B7 _, ?* ~如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
' }- `* o4 b/ k8 L% w  K不用,葵廣三樓這間還在的。

我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相

同埋想問下你大概記唔記得葵廣嗰間有邊一間買 ( m7 Z& _& _5 n5 n# h& w9 v! P
eg 李惠利/李兆基/李賢堯/東華/保良/蕭明呢D
8 b& Y) k2 o+ K3 P, H我like校服中間有條類似tie?H嘢嗰啲🤣有冇推薦

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-17 19:36 發表   3 _2 }1 j# v( C0 |, G! y
我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
, [1 X: \+ l* m( A  R/ M, w2 n2 C葵芳站這邊的商場門口,門口右邊咪有幾部升降機,間校服店就是在三樓這個位置,在三樓升降機的右邊行入去,走廊左邊第一間。

thxxxxx bro