嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請大家給個意見,關於玩校服裙

請大家給個意見,關於玩校服裙

這款校服裙,家中存貨起碼有5條
0 K2 J! F+ T. S" J9 w( D雖然是我喜愛的款式,之不過.... ( u; ]- |  w) S/ g9 W$ }
都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
0 a3 ]0 c8 w" ?( H" y+ R& t( N% s今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢/ z5 [( t2 u. l1 [9 z8 S" Y0 `
大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢' u& p1 b9 U" n# e
我就想幫它做開胸手術
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

送俾大家免浪費
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
% U6 q! W! r/ H2 z, Y2 a

引用:
原帖由 user9527 於 2023-6-19 23:09 發表   
, I, @- b  [5 |' E  T1 N: J% w$ L送俾大家免浪費
8 N- {( I! R! v: G: z; e
送出去,我今晚無得玩

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-6-20 01:36 發表   
2 ^9 O$ r8 m- `; Z穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
3 }8 U  S$ g: h1 t; Q: v
! Q/ t0 O  f) L1 m夜深了,夜鬼就有

著住佢黎玩濕身!

引用:
原帖由 hahaha12345 於 2023-6-21 02:01 發表   2 J4 W( n, Q8 v1 g! c6 Z
著住佢黎玩濕身!
( w. m" t+ @! }4 I2 }8 R以前都玩過,濕了除返落來就好難

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-19 19:54 發表   
* z$ A1 S( V! G這款校服裙,家中存貨起碼有5條
- K, t6 v3 N- L% z( C3 r( C雖然是我喜愛的款式,之不過....
( {7 G) Q! [" O1 V5 L. }" |% p2 y都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
; B9 W6 R& T4 u1 h; T今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢
8 Z2 n) f* P4 b& P' d$ M4 \) L大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢:titter ...
0 _; k4 x4 {% O' e1 ~' G我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-6-25 10:29 發表   , H4 h8 j% X% y1 S% N; x$ ?6 G
3 i+ _. W; B: }% a* B
我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
) n  i+ K" u  R
好想看看這段片

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-25 16:18 發表   
0 `! p9 b6 l7 p8 K5 t+ H
! W2 ]+ K  `4 I5 O8 ^7 s好想看看這段片
2 h# z  w# H, ]6 w7 f6 I9 k我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙嘅片、你就拍校服裙啦
& \* r  l) u6 k2 C$ j2 n( ?/ M# y4 _" f8 a; V/ f7 C. e- e# F3 S

[quote]原帖由 mimiwong 於 2023-6-27 20:19 發表   
. y( q" `  Y, }) ]! s
. \6 f* B% D2 t# T我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙

送俾大家免浪費. Q4 ]! B: B9 T( k/ ]; n; @

邊度仲有得買校服

如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-15 23:31 發表   
2 k0 t- d4 K% h( ]. s9 Y% T& d如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
! l' N$ G6 ?3 J; g9 M2 T6 r不用,葵廣三樓這間還在的。

我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相

同埋想問下你大概記唔記得葵廣嗰間有邊一間買
4 m' s' m1 y! j" beg 李惠利/李兆基/李賢堯/東華/保良/蕭明呢D1 @$ Q+ ]; v  I& o+ C
我like校服中間有條類似tie?H嘢嗰啲🤣有冇推薦

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-17 19:36 發表   / M2 C/ }. |+ M& c0 k
我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
6 c8 n3 o' B: n5 O. ]  o' n
葵芳站這邊的商場門口,門口右邊咪有幾部升降機,間校服店就是在三樓這個位置,在三樓升降機的右邊行入去,走廊左邊第一間。

thxxxxx bro