嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

直講,( ^) V& |: J6 b
: |9 T$ X8 |3 B: n1 ~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   
* [: ~4 T3 W% \" b: N5 ^4 W直講,
2 T, W5 Q: t7 T) J6 O
# m  U3 m5 K. j' G; a( G# f9 P& D: a9 L有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
4 f! q5 a, F! F- y3 }* ?$ x+ v  r  K- V6 R
我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
. c4 Y2 P' e$ e1 R$ K0 l& g

睡前先射,就沒有問題% d- J2 U7 a( L8 r6 ~  T/ E% D
) r3 K; x- U" h6 o! h6 a
我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?/ e8 P4 q; C: Q* m: m" j5 a! R5 n
6 ]  w  f5 \1 F

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   ; }! k  x! _, m2 ~
不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
  v% p9 K# ?; o, d 你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   
: Y6 i6 B1 s6 U; N, U: t我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
0 S# `0 I* s# a/ \2 }2 \9 Q. T( r6 v* k0 T
係會煩,但應該唔會想完全無左掛?6 a& r% D" L' }$ ]/ ?& c
因為變成女之後個器官就係陰蒂,
! I- r; S" H& B只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,
8 M( C; o0 y9 w5 ~3 o1 Z! v唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行
5 a6 Q; H" A$ b+ q6 h( v. T3 t% f% X$ I: z  m4 x9 @  q* W

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   
- U7 q6 y* N9 ?我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
: ]& @# x! c. e( J3 g# {$ f6 ?$ l! w' h) ^
我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   
" s  g  T. _+ D5 [- {0 R2 o這樣的貞操帶當需要時才使用就行
/ k. P, Y& m( q/ t
, t$ ]- }* S. j, Xhttps://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
( a& t- o+ I' Q  E( O% o$ }
好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.
; y" \7 c& s9 c
# `, J7 f2 j% e# _: M$ h, H7 t! E# d( f. `7 ?% F# K8 F

3 x& U0 \) ?, W4 F/ \[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?! c# x6 I9 b# z- e
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   
% d$ g' l( X" j4 s* q; c8 `3 h8 x戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
$ E% U; \0 b1 ?$ J* s比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
% n& T$ _) N+ |! ~/ Y% H# c4 [0 ?2 w, u  f3 n7 U8 i; C

% x! l% b3 T8 z會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.