嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

直講,: p! t& I0 `( J- q# W3 g2 _

7 m1 B" F" f0 K9 D$ Q  T1 @有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   & g2 R- d4 D; u
直講,! e7 b4 M9 ~8 N' G2 `& ?& T; |  Y

+ P; h1 ]. @- K  l- p8 n5 ~8 {, Z4 N有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
+ M7 [" r. s  |% h5 p  o
) Q$ o2 c! E* E" k  B2 Y1 w我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
8 W% a1 `8 ^1 ]0 |

睡前先射,就沒有問題6 a8 z/ F: B4 C& E, \4 g

' `4 P& m; S; f& \/ c我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?2 d0 f0 o7 D! G. ]
1 N! c2 k6 |8 k0 ^& H

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   
% I& @+ E1 B- K3 P9 y; L不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
1 f) i9 f1 D5 O5 T; T: F 你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   
+ T9 @  G* L1 y) [3 r' ?% ?6 c我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
2 `" e+ Z; o9 S' l( X
* l7 v: _0 F, x- I) L! T
係會煩,但應該唔會想完全無左掛?1 n( a: g) I7 @1 J
因為變成女之後個器官就係陰蒂,. f; E, D2 o$ a
只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,* v: G9 j/ z5 }" |, L1 k$ V  S
唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行8 q* d7 y* i# [9 [1 d& w

4 d% H% s* Z3 [% n- k

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   3 ~8 [# Z7 V2 q# N, b
我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
  c; h7 N, _4 m! x, ?
+ V7 o0 {* W) f5 F我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   % q/ J* M* J; {8 z) [$ b
這樣的貞操帶當需要時才使用就行
4 {1 M1 h- K2 Q3 d" r3 T7 L' W& E: m1 |, H! M
https://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
0 a9 Q& Y7 [8 W$ G1 ~7 T好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.% W* `" N! z1 z+ S+ ]& R

/ b: {3 D  G' F* ~4 H3 _( A) E" Z  R$ m$ d

* D) A1 u6 y0 y) ?) Q2 @9 c[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?6 D0 Q' g2 }$ s- `* q
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   
# s( Q/ w, Z' y/ W8 A8 e戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
* A: L7 x! ?4 X% \8 e3 I比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
, r- N/ i7 L/ @4 U. n/ t# U* a" x4 S$ {7 B

: d7 g5 @! O- f) w* L1 r' j會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.