嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

直講,8 q! k7 b$ b% O% i! S5 o9 s- ^) v
7 e* Z2 o  o/ N  q/ @4 j3 E) l4 x* g- V
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   4 z* L* S! |# h0 i, D5 _
直講,
2 W2 \) m6 r" K1 n9 L! ?
4 s" ^6 ]6 m8 U) I有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
6 E9 a- `- b9 d2 }6 Z: \# n
2 L) z7 U$ h8 M& Y我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
& p0 {/ e" g3 \- J* W, g

睡前先射,就沒有問題
+ G; j% y3 c* F; T! b9 s. Q1 x" w: C* r4 L" @
我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
1 Q! q% m. F4 C+ u
3 c0 h$ v8 V$ l- k9 Q1 b[ 本帖最後由 mieo31meo 於 2023-7-11 10:46 編輯 ]

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   
' p! ?! t# U1 q# m, s不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
3 s& A6 p/ m- e
你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   
& I6 p8 Q, J% M4 V我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
+ s" r" ]+ H3 P/ v. y7 R- s' A

O: p& h  h' W. Q( h8 O係會煩,但應該唔會想完全無左掛?; k6 V, Y7 g' J& w
因為變成女之後個器官就係陰蒂,, a' U/ k. Z7 |  F* V% h
只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,
6 Z0 ]; O) v, F4 G5 a& ?/ o唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行. y9 e" V; r( f- \0 n1 ?

* _2 t: g) p( c

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   , a; Y; W) L1 U5 [, t5 [! [* B
我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
5 l! B" M. i; X/ p7 v1 V
* E& o% P# L2 l3 F
我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   
5 y, |4 g  Z: ~" [這樣的貞操帶當需要時才使用就行4 F7 `- q  Z+ q" y2 K4 B

0 T) m1 q4 ]: i" L3 t4 A( ?https://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
' |$ ?) k( @' \& c( a; }好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.
4 X" f8 Q% y' D; b* f  P& K8 d' h% c& G- p5 l/ N2 |+ x
# F4 G3 R. W) E

* b3 \" d( `- z% V1 q+ U[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
: h1 U6 D, x' `7 E: l, u比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   
8 U1 B1 }4 W1 D" X2 D8 k( y, W戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
& o. P6 g6 N6 \7 t比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
1 L( S6 j8 Q& p  g
& |1 B* M) l2 {* w, l2 a- y
$ c; K* Z$ G2 h" }2 _; I4 g  a
會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.