嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

直講,
5 A) g3 H2 ]6 `) \9 e! {( n4 Q
$ S8 Z6 A" B, l: C有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   
3 S. q) O4 y* `$ ?7 ~直講,
2 y3 n. m! r! R2 Z  [' N- c* a0 [  C1 p
" u: }9 v/ N$ ~7 q有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
3 h+ E1 i/ S& {# F+ M/ F( r$ s" B5 z& u% ]5 {7 E
我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
, B9 d- g+ I  n) R

睡前先射,就沒有問題
9 j; n: M# P* h6 C
: }$ ?; F% }! J" t0 m+ ~; p我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?! g- }: `6 G' y7 U! k5 z5 k

2 ~1 N8 L  t" d+ {7 ~[ 本帖最後由 mieo31meo 於 2023-7-11 10:46 編輯 ]

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   9 i- g0 R6 A1 X$ `$ z( B
不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
8 ], N7 J1 l. l 你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   
: h/ g* T; {& [6 i! E我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
4 ]4 C& F2 B: t- i& W

8 P9 ]3 r& ~9 V7 H係會煩,但應該唔會想完全無左掛?  J" ?5 U& O+ C1 D3 ~" Q7 T
因為變成女之後個器官就係陰蒂,
0 m( O9 k0 B5 I3 e: }- ]只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,# y* ?2 G- a! X0 Z; r% ]8 j8 }( n( j
唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行
6 V4 ]! A6 ?. [+ I: I) @2 A. z- O8 T% x: X) e! Z/ b2 {  ~

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   8 Q+ P9 ~  h: w. f
我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
. f  s/ ]1 b9 p; p# @, r: j4 m$ {9 p( C; m8 |& G7 Z. n
我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   + ^! u& w% }8 }& \8 D/ O5 r! o* l1 J
這樣的貞操帶當需要時才使用就行* C! ^, S3 N3 F

$ T0 X3 r7 j" \  \" fhttps://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
, y! x! M1 j3 s! ?* X. N3 I7 z$ h
好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.0 m3 ?7 h, ?; \
& w  b8 s, ?) o3 y7 G% B
" n. A' b# [2 `: P" |

3 f* j8 ]6 Y1 \; [9 c[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?' E5 v5 U- H+ q: C: Y. f& Q
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   6 W3 a1 b1 |4 g- {
戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?! ]. a9 Q3 k, M/ X  ~
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
# e, P( q" `' J% N( a

) B; {' d8 Y( O/ s/ A, b; C7 d
7 T  Y& \0 R) x. ~) V! Z6 f會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.