嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝後試過同時幾多個一齊搞?

回復 20# whiteballetslim 的帖子

干完屁眼还合得上吗??

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過三男一CD,可是不是同時的
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

は试过,但睇下都好开心啊

無試過,不過睇到都開心

好想試,想試下比人玩

感覺應該好正咁

i haven't tried that so far....but that's on my bucket list

引用:
原帖由 whiteballetslim 於 2023-8-3 03:45 發表   * W8 j  {# E* v8 w! S# T/ `* C6 W
同三個男 通宵大戰,好攰$ H! e6 u4 o+ X( J
/ T0 d5 P( o$ |( S
好想有個女仔close frd ,唔介意我cd,又可以有親密接觸
9 D- _( p& d( A8 F. B, ?+ m, {* R/ c
$ W! ]! J3 D# B' u+ P+ u( i
一般女生3 F; {  C* \2 e1 q
不會接受cd

好想試

引用:
原帖由 karta3102356 於 2023-7-26 12:47 發表   ; E" w9 ~) B( ^" q3 ~3 K( ?  Z" ~9 O  [
最多有5個 是不是太多?
6 S2 m, u0 d$ W- R! h, v3 _" d# v* \: n0 G& t
點安排  ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 whiteballetslim 於 2023-8-3 03:45 發表   . h) V( J1 C1 s
好想有個女仔close frd ,唔介意我cd,又可以有親密接觸
  A; }/ l; f# V; _) C! E5 `
有個close又晤介意你cd既,又可以有親密接觸既女仔朋友,真係好多cd的夢想

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-10-21 13:30 發表   . @$ z5 g3 @1 F  R5 h
+ Q8 S9 ~$ P( n: B9 C
有個close又晤介意你cd既,又可以有親密接觸既女仔朋友,真係好多cd的夢想
* w7 I8 P: `2 L% K/ [

, s( g& Q' J6 c6 R, g) ]穿女裝 做, 正
享受 一分一秒的 CD

好羨慕,見到都興奮

想玩

好想玩,做中間嗰個

wow! 很修長的美腿呀!

引用:
原帖由 whiteballetslim 於 2023-8-3 03:45 發表   8 c5 S% y: \% z
同三個男 通宵大戰,好攰
) k! Q. V7 h6 n' @9 I0 _
* {, o0 W: M( K1 w; s好想有個女仔close frd ,唔介意我cd,又可以有親密接觸
3 `8 E  w; r; l7 F7 `
我真係有幾個 CD FRIEND個女朋友知道佢係CD,又接受佢地CD住親密接觸㗎
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!