嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點先可以撲滅性慾?

多謝提醒,但姊姊是否已有素食經驗
: ~# e$ a- E" ^3 ],真有效咩?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ckchan4000 於 2023-11-17 08:54 發表   2 p+ z3 q/ m) O5 z* S
剪咗佢,又或者去出下火。
" v3 p; l+ G) n: s" F
係咁諗,我係惱恨自己果度,想剷左佢呀!

有無試過戴貞操鎖?有無效?+ f9 u5 G: M: z. O2 [. x

5 Q7 |* t8 ?9 p: A( [# k9 l
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-22 13:43 發表   
0 l7 ~! t8 I% i
; J9 f  T3 n. V係咁諗,我係惱恨自己果度,想剷左佢呀!

未試過,好恐怖咁,唔知喎!

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-22 13:43 發表   / y6 O+ E6 ]/ |* O

8 ]. G& P/ E7 m; X8 c1 {! ~係咁諗,我係惱恨自己果度,想剷左佢呀!
  c6 f4 O4 m* Q" Z+ | 同埋唔鍾意啲唇毛

修心養性??

已經試過揾好多野比自己做做到又攰又累但瞓又瞓唔著都係不斷諗住想要,5 `3 L7 P3 b; i. n3 @$ t" d( R
( A, J- R0 p4 Z! E0 u% F( c, R
修心養性唔通要祈禱齋戒沐浴?

好想試下果度冇左感覺係點

咁快D玩到變殘廢啦. 佢係一件唔屬於你既玩具.任人魚肉.6 k% B5 c: O( _& g
/ S4 Q  c: E- _1 Q' B! c9 _- g
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-24 11:13 發表   8 H3 u* j& D7 G, B. Z# S

自己打打到乾甘滯 ,精神萎靡,瞓唔著又成日瞓唔夠咁

聽女講過前面俾人插入好舒服

就算睪丸摘除,,陰莖摘除,,也無法完全撲滅性慾ㄚ,,那是人類的天性,,5 a0 t8 F) C& _% w5 f
前面不能用了,,自然會開啟後門的模式,,而且會要的更厲害,,給你參考

咁係咪姐係冇辦法?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-11-24 14:22 發表   + h" _' F9 T. [0 f6 S4 f2 T! ^
就算睪丸摘除,,陰莖摘除,,也無法完全撲滅性慾ㄚ,,那是人類的天性,,
9 s6 j1 v8 O) K: c. P% y6 t  G+ D7 s前面不能用了,,自然會開啟後門的模式,,而且會要的更厲害,,給你參考
# R/ U" Y5 `2 W9 s; g咁前門模式呢?

俾姐姐玩廢掉就可以啦
/ {$ F( c; Q& g5 d  c. p; {0 Q' A; v  `( t

% f4 e0 D; C' e- L( d
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-24 14:39 發表   
8 T% P2 i7 m9 y8 `$ x咁係咪姐係冇辦法?

俾女神玩到殘廢?好驚啊    

回復 34# mieo31meo 的帖子

前門模式基本係女先會,男的俾較少....

前面陽痿有時候反而更會激起性慾,,主要是心中的那個慾火在作祟,,
+ ^2 @2 p' c, M3 _
  o/ ]& s  {. [* h" N以前的太監都很變態,,性慾也很強就是這樣,,

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-24 11:13 發表   0 C1 R- @' Q9 Q/ t8 v, |: Q
% s/ Q# T) \& _' ?# D) Y* u+ n& t% ^' x
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-24 13:59 發表   6 b( s; G6 ^& R2 A
聽女講過前面俾人插入好舒服
; ]2 Q. J5 ]3 {; y# a% D# z/ h- g1 ]+ T; J
好想擁有女體body

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-11-24 15:59 發表   
3 w$ j. N% i2 A( c, q% ]# f前面陽痿有時候反而更會激起性慾,,主要是心中的那個慾火在作祟,,) l* C  N: k" t0 `1 ~: a
以前的太監都很變態,,性慾也很強就是這樣,,
$ V' Q. W) J+ V* y9 r: l2 S 我都聽過,話好似竹樹開花咁,動植物遇到生存危機之時,繁殖力(性慾)反倒更強,唔通係真?