嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

抹胸裙

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2024-4-12 17:35 發表   
2 i+ w" J' i1 P2 L+ ]5 ?我覺得最大問題係要有胸先好睇,而點樣整到有返咁上下身材係一大問題,同埋我諗緊要特登買一個無帶bra先吸引
' }! k2 t) c) N
; v( m$ ^! p8 e4 H+ y周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,
6 l, w/ A! B7 B5 E! |7 N% \5 U料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,6 l4 f; D  O. J2 T  x6 C2 G) T
但都唔太托起件tube top.
' u# M* p1 G  q' Q9 k0 s: Z不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性感下!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 shirleung87 於 2024-4-15 06:06 發表   % ]: T: K9 Z' T- ?$ M
* S1 R5 C% J$ e6 i

' a  ?9 X7 c6 a7 D6 b) U周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,( s6 Z4 e% S9 _/ {; z0 l8 S
料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,
3 z' n5 _# ?) {. R* j! g但都唔太托起件tube top.+ f$ s2 }! |7 ]& K1 Q# g4 Z6 _
不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性 ...
这款裙很难carry 的,我认同你。。。。8 s. a( t5 _; ]" v, j/ C3 G5 C

不錯!! 不錯!!' n; F4 N+ F) G5 W4 Z$ x" h1 s" x

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-19 23:38 發表   
. w. ~. Z1 {' Q5 f1 I- q' D不錯!! 不錯!!
! j! K( V. V  T1 X
这件呢?" g, F  z! V0 a: D+ i3 |3 j

不錯!! 不錯!!
( N3 u2 z& b( H; U) i- v

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-21 22:57 發表   2 d# V3 o: q* D) w) N+ @/ @  D4 \
不錯!! 不錯!!5 Y2 \; L# I. p/ I
只能看,は法穿的裙。。
- b% g* O0 S! X2 w3 R

不錯!! 不錯!!
& Q3 n/ P5 d( ~5 f

呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦

引用:
原帖由 Vivian5 於 2024-4-28 15:07 發表   
- J& C+ ]. r5 b. R% J+ ~1 n9 r呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦
好建议。。。。不过身材要好才能?{carry ....1 X* K2 O+ g8 n4 u6 Q# Q1 A. f, r

不錯!! 不錯!!
$ u( o5 \/ z4 v

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-1 22:49 發表   
* q# f" M9 Z) G/ Y/ y* i不錯!! 不錯!!
! Z' }. \* z  Q- c6 i, q. a
好看吗?
& K: t" C4 Y' Q3 A) g

不錯!! 不錯!!5 S0 T# U$ R( w) q9 ]
很吸引!! 很吸引!!2 X# u+ U5 z! Z" {) B

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   2 k* }9 l. i. i, m3 V
不錯!! 不錯!!0 ^; X9 g# W0 ~* j: j
很吸引!! 很吸引!!
  ~6 U7 R1 C* A8 s0 w2 z, w% E

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   
/ }% }: |* M, ]+ P8 `不錯!! 不錯!!; t! f# X- \. H; P* }5 i
很吸引!! 很吸引!!
8 t5 A9 u( r9 D, m0 t# ?
carry 得很好。。。( d3 R- D! H$ M) M0 e