嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

抹胸裙

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2024-4-12 17:35 發表   8 u% h/ a8 p# p. X; i, J1 }
我覺得最大問題係要有胸先好睇,而點樣整到有返咁上下身材係一大問題,同埋我諗緊要特登買一個無帶bra先吸引
! Z1 b2 D7 C2 z, p6 K1 H/ k7 [  j) T7 b; A: W) L& [
周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,
$ s9 K5 ~3 t; X料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,
' l- y3 u' Z/ z. f) C% W8 x/ q. Q3 |但都唔太托起件tube top.2 c/ M7 ]- R) g( L" b2 b) P
不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性感下!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 shirleung87 於 2024-4-15 06:06 發表   
& C. z) e& U5 Z  t  b: m0 W2 q$ V! N! [6 `
/ Q) r/ s$ J8 i# `4 L! ]
周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,
7 w" ^6 I/ o1 @料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,4 |( w. I" M- j0 e1 p" [2 M$ E/ g
但都唔太托起件tube top.
* ?& b. y# T- Y# J# X' o* K不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性 ...
这款裙很难carry 的,我认同你。。。。7 J2 r6 g7 b3 }+ d; q

不錯!! 不錯!!4 M# H5 s! b' X0 w9 S+ U) s

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-19 23:38 發表   ) W0 ]) [1 @4 W4 J
不錯!! 不錯!!
5 R6 r" W5 x8 }; S; ]# g
这件呢?
+ L5 D1 [* G4 [

不錯!! 不錯!!
  `& i, @% j. ~* \" P

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-21 22:57 發表   * V; P' f0 X+ ]! H3 z4 H
不錯!! 不錯!!
% X2 l: v) h, B* L/ T* \) i1 Z1 T
只能看,は法穿的裙。。
+ |, p, U4 C; E: R/ g

不錯!! 不錯!!
1 p/ b2 R& F  V) b

呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦

引用:
原帖由 Vivian5 於 2024-4-28 15:07 發表   
: n+ J1 T2 W  D呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦
好建议。。。。不过身材要好才能?{carry ....  a, \0 \( R( W% _- C  w

不錯!! 不錯!!$ ?% ]( X; C) R% a0 e" @. Y

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-1 22:49 發表   ' z" Y" t7 x: d7 R; S* w2 O
不錯!! 不錯!!
; w. O: N: [+ o6 ~9 S1 F
好看吗?
$ Y8 r8 [/ |# h. J

不錯!! 不錯!!5 I8 y% ]. ^! A" \
很吸引!! 很吸引!!8 i4 ~$ \/ I4 R& i0 b/ R& d

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   & ~5 j; ^% c/ {4 j) H; N6 u
不錯!! 不錯!!
: V5 ~, O% [0 S! |5 ?" E$ p很吸引!! 很吸引!!
0 C  |: [; }& H9 U8 ?' Y3 {

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   , D# P" A$ d7 O7 R0 D( M- Q* j; d* k" V
不錯!! 不錯!!
0 c- }) R! s' O, ]! `) e很吸引!! 很吸引!!
* s" z! a, E5 N
carry 得很好。。。2 e: V+ ~7 s: m