嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幾多校服先夠

幾多校服先夠

校服裙真係唔會嫌多 其實香港D校服先真正係香港文化
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-16 00:16 發表   
$ L! {, w+ k) s% x& Q$ q校服裙真係唔會嫌多 其實香港D校服先真正係香港文化
4 V+ b7 J" V, b8 U4 G香港校服裙真係超級正、真係唔知幾多先夠?

10套8套咪齊唔同款

我買下買下已有60件 要好幾年後先可以消化晒 中途又會繼續買,都唔知點算好

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-17 19:19 發表   
6 o5 V- V+ J5 ~: P我買下買下已有60件 要好幾年後先可以消化晒 中途又會繼續買,都唔知點算好
5 F1 x/ S# v' J) I; k. L* ~其實60都唔算多、鍾意咪買囉、最緊要有地方同唔好俾人發現
  |; o# K: h, V( A, q' [* [2 Q- l

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-19 14:59 發表   + s9 I- k5 d: b! I1 l4 j8 J3 a& F
* I  Z1 I0 l: e5 C
其實60都唔算多、鍾意咪買囉、最緊要有地方同唔好俾人發現
$ S8 b* O* v3 n; [4 \最危險的地方就最安全

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-19 21:02 發表   
5 y+ n0 q( n- C7 ~( {: k( |9 A# Q1 ^# O) F/ D$ m  s
最危險的地方就最安全
! B" s2 A- M) |4 V+ P; Y7 ?放咗響阿媽衣櫃?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-20 15:14 發表   
# K8 [  E: d2 _& ~  Q5 E5 t6 p9 H! Q! z& m4 h. g2 n2 f
放咗響阿媽衣櫃?
9 Z' e3 n( P, Q( @不是,我是放在一個大紙盒內* f, A8 Y! ~0 \6 C* Q& `, d7 i
5 h2 V  D7 r% H& d

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-21 15:25 發表   
( z2 L% C0 U- c4 I2 o, |. K' Z1 K, [# A6 O
不是,我是放在電個大紙盒內
& ?  _7 S' k2 M4 P! _# }5 Y1 Z( [0 R
電個大紙盒?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-21 19:12 發表   
2 b8 e! h3 X6 T% p2 V; G( ~
$ E; v) `, Z6 b. }; W電個大紙盒?
' k2 [' {& P6 q7 t  J4 F4 _  V1 S+ g
是出錯字

呢D野 得一就會想二 我都無計過自己有幾多 大約係一個紅白藍大袋啦& n' J3 X* p1 u1 y4 i
多數都係清倉時平價掃