嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

本人遇過幾次,幾乎走唔切9 S, ^; r. a& y6 \! x  w- s% x
如果被發現都唔知點算好
+ r7 j6 A1 f+ [. v. m( }! Q4 m有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?

覺得好的就按一下感謝吧~~

很吸引!! 很吸引!!3 t: ?+ O- ?1 v9 o

條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。

所以CD,點都要留o係睡房
4 z. F7 X% V! a  `0 D$ P仲要關門拉窗簾

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-4-26 23:58 發表   5 r1 l& ^$ j- U! T8 {+ N- X- B
條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
5 N: C. N" [' a
當時這件是可納裙來的

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-27 01:52 發表   , Q& z) M' e3 K* O1 ^
所以CD,點都要留o係睡房% l; E0 e, R3 D/ T+ _
仲要關門拉窗簾
( Y4 u1 \0 S+ O: c心驚驚,但好刺激

每次都, 可能是最後。。。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-27 15:10 發表   ! T4 Z4 {8 B* P7 l* J: E
每次都, 可能是最後。。。
9 m: d) i- w% s8 e8 p好耐之前亦是唔記得收返,被阿媽發現,之後件校服裙就消失了這個世界

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-26 20:20 發表   2 b6 {3 z/ N! Y8 B  W# f0 s$ p8 d
本人遇過幾次,幾乎走唔切5 S0 Z  q0 Y  X1 k
如果被發現都唔知點算好
# G9 u7 E( k5 E9 Z1 C$ q, o3 Y$ z1 o2 Y有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?  
, N. ^3 L- l! O+ [+ d9 k1 a& b1 B/ I咁你真係掉咗去垃圾房?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-29 12:00 發表   3 ~+ _) D0 m& q* s: Q: W  [! ~2 l

& Q/ X- G" t- M" O0 n0 d( W9 T咁你真係掉咗去垃圾房?
) u/ s3 [5 F4 A9 o$ Z& x
有一次係

前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...

引用:
原帖由 jacjac 於 2024-4-29 18:55 發表   " c" R, B5 ?3 Y1 m) o* _) N4 P
前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
2 q1 _8 n* l3 U% r0 j, F
慘呀 有幾多件呀?